„Dragūnas“ įsitvirtino čempionato lyderio pozicijoje

  • Teksto dydis:

Namuose rungtyniavęs Klaipėdos „Dragūnas“ įsirašė dar vieną pergalę – įtikinamu rezultatu nugalėta Šiaulių „SM Dubysa-Gubernija“ – 37:26 (19:12).

Rezultatyviai pradėję rungtynes klaipėdiečiai rankininkai krovėsi persvarą neleisdami varžovams priartėti, tad po pirmojo kėlinio pirmauta jau 7 įvarčiais. Antrajame kėlinyje šiauliečiams pavyko dažniau rasti spragų „Dragūno“ gynyboje.

Tačiau rungtynių pabaiga „Dubysos-Gubernijos“ ekipai buvo prasta. Daugiau nei penkias minutes šiauliečiai nesugebėjo pelnyti nė vieno įvarčio, o galimybėmis pasinaudoję klaipėdiečiai buvusį 7 įvarčių atotrūkį (33:26) padidino – 37:26.

Klaipėdos komandoje rezultatyviausias buvo Lukas Simėnas – 9 įvarčiai, 7 įmetė Arvydas Bučius, 6 – Mindaugas Meškauskas, 5 – Lukas Juškėnas.

Šiauliečių gretose išsiskyrė Aivaras Budrys, įmetęs 10 įvarčių, 5 įmetė Tautvydas Damaševičius, po 3 – Egidijus Dambrauskas, Arūnas Tribė ir Artūras Strupas.

Artūras Juškėnas („Dragūnas“): „Pasiekėme pergalę, viskas gerai. Buvo gaila to, kad pirmajame kėlinyje apie 20 minučių žaidėme gerai, o tai retai iš manęs išgirsite. Turėjome susikrauti tokią persvarą, kuri leistų ramiai atsikvėpti. Tačiau žaisdami gerai padarėme tik keletą klaidelių, kovojome iki pat rungtynių galo, buvo įtampa. Mažai žaidėjų naudojome dėl traumų, leidome jaunimą į aikštelę. Sunku žaisti su Šaiulių komanda, ji demonstruoja mums neparankų rankinį.“

Arūnas Balčiūnas („SM Dubysa-Gubernija“): „Per pirmas šešias minutes praktiškai pralošėme rungtynes, nes per šį laiką Klaipėda susikrovė šešių ar aštuonių įvarčių skirtumą. Klaipėdos komanda yra visa galva greitesnė, turi daugiau treniruočių, daugiau rungtynių, viskas iš to ir susideda.“


Šiame straipsnyje: dragūnasRankinis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių