Dailiojo čiuožimo varžybose lietuvės ir ruso duetas – trečioje vietoje

  • Teksto dydis:

Torūnėje (Lenkija) tarptautinėse dailiojo čiuožimo varžybose "Mentor Torun Cup 2017" – paskutinėse ISU varžybose prieš Europos čempionatą – bronzos medalius iškovojo Lietuvos porinio čiuožimo atstovai Goda Butkutė ir Nikita Jermolajevas.

Po trumposios programos antrojoje vietoje buvę sportininkai, vos tik pradėję laisvąją programą padarė klaidą, kuri ir lėmė trečiąją vietą galutinėje įskaitoje, tačiau po šios klaidos pora rankų nenuleido ir toliau kovojo dėl medalių.

Laisvojoje programoje pora surinko 92,84 balo, o galutinėje įskaitoje 144,27 ir nuo antrąją vietą užėmusių Pietų Korėjos atstovų Su Yeon Kim bei Hyungtae Kim atsiliko tik 2 taškais. Pirmąją vietą iškovojo Japonijos sportininkai Sumire Suto ir Francis Boudreau-Audet (164,48 balo).

Elžbietai Kropai, moterų varžybose po trumposios programos buvusiai 7 vietoje, laisvoji programa nebuvo sėkminga ir sportininkė galutinėje įskaitoje nusileido į 13 vietą.

Elžbieta Kropa, o taip pat G. Butkutės ir N. Jarmolajevo duetas atstovaus Lietuvą sausio 23 d. prasidėsiančiame 2017 m. Europos dailiojo čiuožimo čempionate Čekijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių