D. Vėželis ir L. Chatkevičiūtė – pasaulio čempionai

Vėlų sekmadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje baigėsi 52-asis sportinių šokių konkursas „Gintarinė pora“, kurio svarbiausias akcentas buvo pirmą kartą Lietuvoje surengtas profesionalų parodomųjų („show dance“) standartinių šokių pasaulio čempionatas.

Žiūrovų džiaugsmui varžybose triumfavo Lietuvai atstovavusi Kauno „Sūkurio“ klubo pora – Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė. Jie aplenkė devynis varžovų dvejetus, antroje vietoje palikę italus Marco Spadaforą ir Edvigę Marią Bilotti, o trečioje – rusus Igorį Potoviną ir Dariją Ševelilovą.

D.Vėželis ir L.Chatkevičiūtė Europos „show dance“ čempionais jau yra tapę 2014-aisiais.

Turnyre Kaune dalyvavo beveik visi šiemet Vienoje (Austrija) surengto WDSF profesionalų lygos Europos parodomųjų standartinių šokių čempionato finalininkai iš Italijos, Rusijos, Lenkijos, išskyrus aukso medalius iškovojusius Austrijos atstovus Vadimą Garbuzovą ir Kathriną Menzinger.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Birutė

Birutė portretas
Nejuokinkit ir neapgaudinėkite žmonių. Kokio lygio čempionatuose? Pasaulio čempionai labai daug metų yra Arūnas Bižokas ir Katerina Demidova. Nesenai tokia čempione yra apsiskelbusi ir Edita Daniutė.Tai tikrai turi skaudinti tikrus pasaulio čempionus.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių