D. Motiejūnas per „Rockets“ pristatymą nevengė šmaikštauti

Hjūstono „Rockets“ ekipos pristatyme žiniasklaidai komandos naujokas Donatas Motiejūnas vėl kalbėjo garsiau už kitus. Netrukus po NBA naujokų biržos žiniasklaidą pakerėjęs charizma ir humoru, 22 metų 213 cm aukštaūgis iškalba išsiskyrė ir praėjusią naktį, rašo portalas basketnews.lt.

„Visi buvo tokie rimti ir susikaupę, jog atrodė, kad rytoj rengiamės mirti“, – sekmadienį surengtą bendrą komandos vakarienę kvatodamas apibūdino D.Motiejūnas.

Debiutui NBA besirengiančiam „Rockets“ lietuviui tikrai nebus liūdna, kai kitą savaitę Hjūstono klubas išvyks į treniruočių stovyklą – mat ji bus surengta turistų mėgiamame „Rio Grande“ slėnyje, Teksaso valstijos pietuose.

„Europoje mus išsiveždavo į kalnus, kurie nuo miestų nutolę per tris šimtus kilometrų ir aplink daugiau nieko nebūdavo. Tik kalnai, kuriuose bėgiodavome. Juose praleisdavome apie dvi savaites ir tai mus nužudydavo fiziškai“, – apie treniruočių stovyklų Europoje ypatumus amerikiečiams pasakojo D. Motiejūnas.

Čia pat jis atskleidė ir kitus treniruočių kurortinėje vietovėje privalumus bei trūkumus: „Mes sportuodavome toli nuo miestų, kad geriau pažintume vienas kitą. Būdamas kalnuose negali paskambinti merginoms ir po treniruočių pakviesti jas į pasimatymą".




Šiame straipsnyje: MotiejūnasRocketsNBA

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių