D. Motiejūną globojęs O. Ašikas prašosi būti iškeistas

Vieną ryškiausių NBA žvaigždžių Dwightą Howardą įsigiję Hjustono „Rockets“ klubo vadovai sulaukė turko Omero Ašiko prašymo iškeisti jį į kitą komandą. Vis dėlto, šaltinių duomenimis patenkinti aukštaūgio noro „Rockets“ vadovai neketina.

Daugelis NBA krepšininkų praėjusią džiaugėsi, kai Howardas paskelbė pasirinkęs Hjustono klubą, tačiau skirtingai nei kiti, Ašikas savo socialinio tinklo „Twitter“ profilyje nedžiūgavo.

Praėjusį sezoną visus 82 mačus starto penkete pradėjęs, po 10,1 taško pelnydavęs, po 11,7 kamuolio atkovodavęs ir po 1,1 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes atlikdavęs turkas suprato, kad jo aikštėje praleidžiamas laikas gerokai sutrumpės.

Teigiama, kad netrukus po to, kai Howardas paskelbė apie savo sprendimą karjerą tęsti Teksase, Ašikas kreipėsi į „Rockets“ vadovus ir pasiprašė iškeičiamas. Tačiau šie tokių veiksmų imtis neketina.

Sekmadienį startavusiose Orlando vasaros lygos varžybose „Rockets“ ekipos vyriausiasis treneris Kevinas McHale'as pareiškė mėginsiantis komandoje rasti vietą ir Ašikui.

„Omeras praėjusį sezoną rungtyniavo tiesiog puikiai ir tapo vienu geriausių vidurio puolėjų visoje NBA. Sunku nepasinaudoti galimybe įsigyti Dwightą Howardą, kai ją turi. Neabejoju, kad dabar Omeras yra šiek tiek nusivylęs, tačiau mes tikrai sugrąžinsime jo pasitikėjimą savimi“, – pareiškė McHale'as.

Treneris teigė įsivaizduojantis, kaip aikštėje galėtų atrodyti Howardo ir Ašiko tandemas. McHale'as pažymėjo, kad abu aukštaūgiai galėtų sudaryti geriausiai visoje NBA puolančių ir besiginančių vidurio puolėjų duetą.

McHale'as pažymėjo, kad panašų aukštaūgių tandemą „Rockets“ turėjo praėjusio amžiaus devintajame dešimtmetyje, kai Teksaso klubo marškinėlius vilkėjo Hakeemas Olajuwonas ir Ralphas Sampsonas.


Šiame straipsnyje: Omeras AšikasRocketsNBA

NAUJAUSI KOMENTARAI

BVĘS REDAKTORIUKAS

BVĘS REDAKTORIUKAS portretas
GERB.REDAKTORIAU, Į KĄ PAVIRTO JŪSU LAIKRAŠTIS,BEVEIK NIEKAS JO NESKAITO NES DAUGIAUSIAI STRAIPSNIAI NUKOPIJOTI IŠ KITŲ INFORMACIJOS ŠALTINIŲ.APIE KLAIPĖDA NIEKO ARBA MELAS. O APIE SPORTA TAI PARAŠO KADA JAU MES BE JŪSŲ SUŽINOME ANKSČIAU,O KAVARZA, SENAI LAIKAS Į ŠIUKŠLIŲ DĖŽĘ ,TAI NEISILAVINĘS ŽURNALISTAS JAI TAIP GALIMA PAVADINTI .TIEK SPORTO PRIEMONIŲ MIESTE O RAŠO APIE KAŽKOKĮ Lakers Jūs patys matote jokių komentarų reiškia niekas kavarzos straipsnių neskaito SUSIMASTYK REDAKTORIAU AR SĄVININKE MOKYKITĖS IŠ V.E. VIEN APIE klAIPĖDA
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių