D. Kasparaitis debiutuos Elektrėnų „Energijos“ komandoje

  • Teksto dydis:

Seniausias ir tituluočiausias Lietuvos ledo ritulio klubas Elektrėnų „Energija“ švenčia 40-ties metų jubiliejų. Nuo 1977 metų susikūręs klubas jau 23 kartus tapo Lietuvos čempionu ir nėra savo šalyje pralaimėjęs rungtynių nuo 2012-ųjų metų kovo mėnesio.

Lapkričio 7-ą dieną Elektrėnų ledo rūmuose bus ne tik paminėta sukaktis, tačiau ir šio sezono Lietuvos čempionate išliks tik viena komanda, nepatyrusi pralaimėjimo kartėlio.

Keturias pergales iš tiek pat galimų iškovojusi „Energija“ susikaus su taip pat be pralaimėjimų žengiančia ir jau penkias pergales iškovojusia „Kaunas Hockey“ ekipa.

Be šventės, žaidimų, prizų ir kitų pramogų sirgaliai galės išvysti ir legendinį ledo ritulininką Darių Kasparaitį. Elektrėnuose gimęs D.Kasparaitis per ilgą ir tituluotą savo karjerą dar niekada nėra apsivilkęs savo gimtojo miesto komandos marškinėlių, tačiau jis tą padarys lapkričio 7-ą dieną ir kartu su ilgamečiais „Energijos“ žaidėjais bei jaunaisiais ledo ritulininkais kartu kovos prieš varžovus iš Kauno.

„Kai buvau jaunas, „Energijos“ klubas visada man buvo pavyzdys. Nors trumpam buvau išvykęs į Rygos „Dinamo“ jaunimo komandą, tačiau vėliau visą laiką žaidžiau „Energijoje“ ir nuo pirmojo sezono jau prabėgo septyniolika metų.

Mačiau kaip komanda keitėsi iš kartos į kartą, o mes vis dar esame nenugalimi čempionai“, - prabėgusias dienas prisiminė vienas „Energijos“ senbuvių Karolis Kubilius. „Džiaugiuosi, kad atėjo toks nuostabus jubiliejus ir visi kartu mes galėsime jį paminėti.

Apskritai, šis sezonas iš viso yra labai svarbus Lietuvos ledo rituliui: pirmą kartą Darius Kasparaitis rungtyniaus gimtojo miesto klube ir rinktinėje, o pasaulio čempionatas vyks Kaune. Būtinai ledo ritulio sirgaliai privalo atvykti į mūsų 40-ies metų jubiliejaus šventę, kurios pagrindiniu akcentu taps arši kova prieš Kauno klubą“.

„Energijos“ žaidėjai ne kartą pažymėjo, kad užsivedę sirgaliai būna tarsi šeštasis komandos žaidėjas aikštelėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių