D. Goffinas lengva pergale pradėjo „Abierto Mexicano Telcel“ pirmenybes

  • Teksto dydis:

Davidui Goffinui prireikė vos 54 minučių, jog jis iškovotų savo pirmąją pergalę „Abierto Mexicano Telcel“ turnyre. Belgas pirmame varžybų etape Akapulke įveikė Stephane'ą Robertą 6:1, 6:2 ir be vargo žengė į antrąjį ratą.

„Savo padavimus atlikau labai užtikrintai ir esu patenkintas savo pasirodymu, – po pergalės džiaugėsi belgas. – Tai tikrai nebuvo lengvas mačas, tačiau gerai sužaidžiau svarbiausius dvikovos taškus. Esu geroje sportinėje formoje, publika buvo puiki, todėl šiandien kortuose jaučiausi puikiai.“

D.Goffinas antrame „Abierto Mexicano Telcel“ etape susitiks su Kyle'u Edmundu arba Samui Querrey.

Amerikietiškoje pirmojo etapo dvikovoje Steve'as Johnsonas kiek netikėtai nugalėjo aštuntąjį pagal skirstymą Johną Isnerį 6:4, 6:4. JAV tenisininkas kitame etape susitiks su Ernesto Escobedo, kuris įveikė perspektyvųjį Stefaną Kozlovą 6:1, 2:6, 6:0.

Borna Čoričius savo pirmojo etapo dvikovoje taip pat neturėjo vargo ir 6:1, 6:1 nugalėjo vardinį kvietimą gavusį kortų šeimininką Lucasą Gomezą.

Pirmąją varžybų dieną pergalę iškovojo ir Jordąnas Thompsonas, kuris nugalėjo Feliciano Lopezą 2:6, 6:3, 6:3 bei Adrianas Mannarino įveikęs Taylorą Fritzą 3:6, 7:6 (7:5), 6:4.

Pergalę iškovoję tenisininkai jau užsitikrino 45 ATP reitingo taškus bei 21 tūkst. JAV dolerių piniginę premiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių