Čempionų titulą apgynusiam „Dragūnui“ – sveikinimai

  • Teksto dydis:

Lietuvos rankinio lygos čempionų titulą apgynusius Klaipėdos „Dragūno“ rankininkus pasveikino Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas. Rankininkams, jų treneriams bei komandos vadovams Klaipėdos meras linkėjo nenuleisti kartelės.

„Jau aštuntą kartą nukalate aukso medalius ir iškovojate Klaipėdai čempionų laurus. Tas pastovumas yra Jūsų didžioji jėga ir stiprybė. Jūs jau puikiai žinote, kad lengviau pergalę iškovoti vieną kartą nei ją apginti. Iš tiesų esate Klaipėdos pasididžiavimas ir vienas iš pačių svarbiausių miesto sporto simbolių. Už to, neabejoju, slypi tūkstančiai valandų, praleistų treniruočių salėje, šimtai tūkstančių metimų ir kitokių derinių, nes tik tai, ko gero, yra kelias į pergalę, į kurią Jūs ir vėl atėjote šiais metais“, – sveikindamas čempionus sakė V. Grubliauskas.

Klaipėdos miesto rankinio klubo „Dragūnas“ rankininkai Lietuvos čempionais tapo jau aštuntąjį kartą. Šiemet finale klaipėdiečiai nugalėjo Vilniaus „Šviesos“ rankininkus. „Dragūnas“ finalinę seriją iki trijų pergalių baigė rezultatu 3:0.

Trečiąją vietą lygoje užėmė Kauno „Granito – Kario“ ekipa, kuri mažajame finale serijoje iki 2 pergalių nugalėjo „KTU“ rankininkus.


Šiame straipsnyje: undefined

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių