Čempionų lygos nugalėtojai išmesti jau po grupės turnyro

Trečiadienį vakare UEFA Čempionų lygoje sužaistos paskutinės grupių etapo (VI turo) varžybos. Po jų paaiškėjo visi aštuntfinalių etapo dalyviai.

Kiek anksčiau vietas aštuntfinalių etape užsitikrino Paryžiaus „Saint-Germain“, „Porto“, Gelzenkircheno „Schalke04“, Londono „Arsenal“, „Malaga“, „Milan“, Dortmundo „Borussia“ ir Madrido „Real“ klubai.

Trečiadienį kelialapius į šį etapą iškovojo Donecko „Šachtar“, Turino „Juventus“, Miuncheno „Bayern“, „Valencia“, „Barcelona“, Glazgo „Celtic“, „Manchester United“ ir Stambulo „Galatasaray“ klubai.

Kone labiausiai nepasisekė čempionų titulą gynusiam „Chelsea“ klubui, kuris, nepaisant triuškinančios pergalės 6:1 prieš „Nordsjaelland“ klubą, „liko už borto“.

„Mėlynieji“, norėdami patekti į kitą etapą, turėjo ne tik laimėti patys, tačiau ir sulaukti „Šachtar“ pergalės prieš „Juventus“.

Bilietą į kitą etapą savo rankose laikę „Benfica“ futbolininkai taip pat liko nieko nepešę - Jorge Jesuso auklėtiniai su „Barcelona“ sužaidė nulinėmis lygiosiomis ir antrą G grupės vietą užleido Maskvos „Spartak“ įveikusiam „Celtic“.

Rungtynėse su „Benfica“ susižeidė ir Gerdo Mullerio rekordo „gerinimą“ vėlesniam laikui turės atidėti Lionelis Messi. Argentinietis aikštę paliko neštuvuose.

Siūlome susipažinti su rezultatyviausiomis vakaro rungtynėmis - „Chelsea“ - „Nordsjaelland“


Šiame straipsnyje: ChelseaČempionų lygaTorres

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių