„Cavaliers“ pralaimėjo paskutinę sekundę

Žydrūnas Ilgauskas prametė baudą. Šis netaiklus metimas netrukus padovanojo varžovams pergalę.

Lietuvio Klivlendo „Cavaliers“ ketvirtadienio naktį Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) rungtynėse išvykoje 96:97 (26:19, 21:21, 13:15, 36:42) nusileido Jutos „Jazz“ komandai, rašo basketnews.lt.

Likus žaisti 6 sekundes „Cavaliers“ pirmavo 95:94 ir išsimetinėjo kamuolį iš užribio. Kamuolys buvo patikėtas Ilgauskui ir prieš jį varžovai iš karto prasižengė. Pirmasis lietuvio baudos metimas išsisuko iš lanko, o tikslą pasiekė tik antras ir skirtumas išaugo vos iki dviejų taškų.

„Jazz“ paskutinei atakai turėjo 5,6 sekundes ir per jas sugebėjo persverti rezultatą. Komandos naujokas Sundiata Gainesas, šiuo metu Jutoje žaidžiantis tik su laikinu kontraktu, pataikė tritaškį per Anthony Parkerio rankas ir išplėšė pergalę.

Taip „Jazz“ per pusę minutės panaikino 6 taškų deficitą. Jie atsilikinėjo 85:91, tačiau mačo pabaigą sužaidė be klaidų.

Ilgauskui mačas su „Jazz“ susiklostė itin nesėkmingai. Per 20 minučių jis tepelnė 1 tašką (0/3 dvitaškių, 0/1 tritaškio, 1/2 baudų), atkovojo 3 kamuolius, blokavo 2 metimus, atliko 1 rezultatyvų perdavimą, kartą suklydo ir 2 kartus prasižengė.

„Cavaliers“: LeBronas Jamesas 36 (9 atk. kam., 6 rez. perd., 5 per. kam.), Anthony Parkeris ir Delonte Westas po 11, Jawadas Williamsas ir Maurice'as Williamsas po 10.

„Jazz“: Carlosas Boozeris 19 (13 atk. kam., 6 rez. perd.), Mehmetas Okura sir Ronnie Price'as po 13.

 


Šiame straipsnyje: Žydrūnas IlgauskasCavaliers

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių