C. Ronaldo: pasiilgau „Manchester United" klubo

Madrido „Real“ klubo lyderis Cristiano Ronaldo pripažino, kad jis pasiilgo Anglijos futbolo, tačiau portugalas taip pat teigia, kad jis yra laimingas Madrido „Real“ klube.

Šią vasarą ne kartą buvo kalbama apie galima C.Ronaldo grįžimą į „Manchester United“ klubą, kurį krašto puolėjas paliko 2009 metais ir persikėlė būtent į „Real“ ekipą.

Visgi „Karališkasis“ klubas ne kartą sakė, kad jie ketina pratęsti sutartį su 28-erių metų futbolininku ir neleis jam palikti Madrido. Manoma, kad C.Ronaldo pratęs sutartį su „Real“, tačiau pats žaidėjas pripažino, kad ateityje jis visgi gali grįžti į Angliją.

Keliaudiamas po Singapūrą, portugalas davė trumpą interviu: „Aš pasiilgau Anglijos futbolo. Mano karjeros metai praleisti „Manchester United“ klube buvo vieni geriausių. Visi žino, kad „Man Utd“ vis dar yra mano širdyje ir aš tikrai, tikrai pasiilgau šio klubo“.

„Tačiau dabar aš gyvenu Ispanijoje ir taip pat esu laimingas. Aš mėgaujuosi savo žaidimu čia. Dalis mano gyvenimo yra Anglijoje ir tu niekada negali žinoti kas bus ateityje. Galbūt aš dar grįšiu į Angliją. Tačiau dabar esu labai laimingas žaisdamas Ispanijos lygoje“, - užbaigė C.Ronaldo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių