BWBL čempionate – dvi „Arvi“ pergalės

Sėkmingai kovas Baltijos moterų krepšinio lygoje tęsia Marijampolės „Arvi" merginos. Dviejuose turnyro susitikimuose prieš suvalkietes priešnuodžių nerado nei viena Talino merginų komanda - „Talinna/Living" ir „BC Star", praneša Krepsinis.net.

Pirmos nuo puikaus marijampoliečių žaidimo krito „Living" krepšininkės. Sekmadienį savo arenoje jos turėjo pripažinti lietuvaičių pranašumą rezultatu 70:47 (24:12, 15:16, 12:10, 19:9). Visą susitikimą sąlygas diktavusios „Arvi" merginos taip ir nesulaukė rimtesnio pasipriešinimo.

Šiose rungtynėse daugiausiai taškų nugalėtojoms pelnė Ligita Kinkevičienė (14 tšk.) bei Laima Rickevičiūtė (11 tšk.).

Varžovių ekipoje pasižymėjo Kerttu Jallai, pelniusi 17 taškų.

Pirmadienį Taline lietuvaičių laukė jau kur kas stipresnis varžovas - „BC Star" ekipa. Rungtynes šeimininkės pradėjo užtikrintai ir pirmąjį kėlinuką laimėjo net 25:11. Visgi „Arvi" neketino nuleisti rankų. Po šalto dušo atsipeikėjusios suvalkietės ėmė vytis varžoves, o paskutiniajame ketvirtyje ne tik persvėrė rezultatą savo naudai, bet ir išsaugojo pranašumą iki pat finalinės sirenos - 70:66 (11:25, 15:8, 21:18, 23:15).

Prie pergalės daugiausiai prisidėjo Tatjana Ščypakina (20 tšk.) ir Giedrė Paugaitė (19 tšk.).

„BC Star" komandoje rezultatyviausiai rungtyniavo Gerly Kostla ir Davineia Payne, atitinkamai pelniusios 20 ir 19 taškų.

Marijampolės „Arvi" su septyniomis pergalėmis kol kas rikiuojasi antroje Baltijos moterų krepšinio lygos turnyrinės lentelės pozicijoje.


Šiame straipsnyje: Arvi

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių