Bronzą iškovojusioms rankininkėms – mero sveikinimai

  • Teksto dydis:

Rankinis jau tapo viena iš Klaipėdą reprezentuojančių sporto šakų – sveikindamas Klaipėdos moterų rankinio komandą „Dragūnas-Viesulas“ sakė Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas.

„Dragūno-Viesulo“ rankininkės šiemet pakartojo pernai pasiektą rezultatą ir antrus metus iš eilės iškovojo moterų pirmenybių bronzą. Mažojo finalo serijoje rezultatu 3:0 klaipėdietės nugalėjo Vilniaus „Alandeko-Vichy“ ekipą. 

„Rankinis Klaipėdoje jau yra populiariausių sporto šakų trejetuke. Smagu, kad ta „Dragūno“ dvasia, kuri vakar sužibėjo auksu, turi savo atgarsį ir jaunų merginų širdyse bei rankose. Sveikinu ir džiaugiuosi Jūsų stabilumu siekiant rezultatų, nes ko gero, pasiekti nėra tiek sunku, kiek po to išlaikyti pasiektas aukštumas, tuo pat metu nereikėtų pamiršti, kad tai dar ne riba“ – sveikindamas bronzą iškovojusias merginas sakė V. Grubliauskas. 

Džiugių naujienų vakar pateikė ir Klaipėdos vyrų rankinio komanda: „Dragūnas“ iškovojo Lietuvos rankinio lygos čempionų titulą. Auksą pavyko susigrąžinti po metų pertraukos. Serijoje iki 3 pergalių Alytaus „Varsos-Stronglaso“ rankininkus klaipėdiečiai vyrai taip pat nugalėjo „sausu“ rezultatu 3:0.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šaunuolės

Šaunuolės portretas
šišioniškės!Ir dar kokios visos gražios, kaip parinktos...Kuo didžiausios sėkmės jums, merginos!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių