„Borussia“ saugas: finale emocijos neturi užgožti futbolo

Dortmundo „Borussia“ klubo saugas Jakubas Błaszczykowskis, po įtemptų šeštadienio rungtynių prieš Miuncheno „Bayern“, pasibaigusių lygiosiomis 1-1, pareiškė besitikintis, kad UEFA Čempionų lygos finale perdėtos žaidėjų emocijos nesugadins reginio.

„Tikiuosi, kad rungtynės bus įtemptos, tačiau ne per karštos, nes dėmesio centre turi išlikti futbolas. Be abejo, šių dviejų klubų akistatos visada būna labai aistringos, tačiau emocijos neturėtų imti viršaus ir sugadinti reginio“, - teigė futbolininkas.

Šeštadienio komandų dvikovoje „Bayern“ gynėjas Rafinha buvo išvarytas iš aikštės už pražangą būtent prieš J.Błaszczykowskį, kuris teigė, kad epizodas buvo vertas raudonos kortelės: „Tai buvo akivaizdi pražanga ir teisėjas priėmė teisingą sprendimą“.

„Mane labai nustebino po raudonos kortelės kilę ginčai („Borussia“ treneris vos nekibo į atlapus „Bayern“ sporto direktoriui), tačiau aš renkuosi to nekomentuoti, kai mačas jau praeityje. Reikėjo aikštėje išlikti ramiems ir neprovokuoti varžovų“.

„Mums šiek tiek gėda, kad savo aikštėje nesugebėjome įveikti „Bayern“. Žaidėme išties gerai, turėjome nemažai progų, tačiau jomis nepasinaudojome. Tikrai galėjome sužaisti geriau, ypač rungtynių pabaigoje, kai turėjome kiekybinį pranašumą“.

„Iki Čempionų lygos finalo dar yra laiko. Šeštadienio rungtynės mums buvo svarbios, nes darėme viską, kad kuo greičiau užsitikrintume antrą vietą lygoje. Šįmet aukščiau antros vietos nepakilsime, todėl turime didžiuotis šiuo pasiekimu“, - užbaigė J.Błaszczykowskis.

„Borussia“ – „Bayern“ rungtynių akimirka | AFP/Scanpix nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių