Boksininkas E. Kavaliauskas patiesė iki šiol nepralaimėjusį varžovą

  • Teksto dydis:

Penktadienio vėlų vakarą Lietuvos profesionalus boksininkas Egidijus Kavaliauskas nugalėjo iki šiol niekam nepralaimėjusį Roberto Arriazą 

30-metis E. Kavaliauskas atsidūrė labai arti kovos dėl pasaulio čempiono diržo. Jis trečią kartą apgynė Šiaurės Amerikos bokso federacijos (NABF) pusvidutinio svorio kategorijos čempiono diržą bei pirmą sykį apsijuosė Pasaulio bokso organizacijos (WBO) tarpkontinentiniu čempiono diržu.

Oklahomoje (JAV) vykusiame profesionalaus bokso kovų vakare paskutinėmis 3 raundo sekundėmis po lietuvio smūgių serijos jo 28-erių varžovas iš Nikaragvos suklupo.

Paskutinę trečiojo raundo sekundę E.Kavaliauskui pergalė buvo įskaityta nokautu.

Prieš tai Nikaragvos boksininkas lietuviui prakirto antakį, bet tai nesutrukdė E. Kavaliauskui tęsti kovos.

"Dabar geriausias yra Terence Crawford. Esu pasiruošęs šiai kovai", – socialiniame tinkle "Facebook" šeštadienio ankstų rytą rašė lietuvių sportininkas, sulaukęs gerbėjų sveikinimų.

"Facebook" nuotr.

NABF čempiono diržą E. Kavaliauskas iškovojo praėjusių metų rugsėjo mėnesį. Pirmą kartą šį diržą lietuvis apgynė vasario mėnesį, o antrą - liepos.

E. Kavaliauskas per savo karjerą profesionalų ringe laimėjo visą 21 kovą (17 - nokautais). R. Arriazai tai buvo pirmoji nesėkmė profesionalų ringe. Jo sąskaitoje liko 17 pergalių (13 - nokautais).

"Mano mintyse – tik pergalė", – visai neseniai portalui prisipažino jau dvidešimt varžovų iš eilės profesionalų bokso ringe įveikęs 30-metis kaunietis, tuomet tik dar besiruošęs kol kas bene reikšmingiausiai savo karjeros dvikovai su Roberto Arriaza.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nerijus

Nerijus portretas
Didziausi sveikinimai! Didelio ryzto ir toliau!

A.-Jasevičius

A.-Jasevičius portretas
Šaunuolis linkiu tau sekmės ir toliau

R

R portretas
Sveikinu, šaunuolis!!!!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių