Bilietai į Supertaurės rungtynes Kaune – jau prekyboje

Naujovė Lietuvos krepšinyje – Supertaurės rungtynės – jau laukia naujojo sezono išsiilgusių „Žalgirio“ gerbėjų. Penktadienio vidurdienį prasidėjo bilietų prekyba į rugsėjo 5 dieną „Žalgirio“ arenoje vyksiančias pirmąsias Supertaurės rungtynes tarp Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“.

Europos sporto pasaulyje įprastos, tačiau Lietuvoje pirmą kartą rengiamos Supertaurės varžybos susidės iš dviejų mačų Kaune ir Vilniuje. Nugalėtoją lems taškų skirtumas per dvejas rungtynes. Antrasis Supertaurės susitikimas vyks „Siemens“ arenoje rugsėjo 17 dieną.

Priešsezoninės Supertaurės rungtynės Kaune neįeina į „Žalgirio“ sezono abonementą, tačiau Lietuvos čempionų aistruoliai neturėtų nusiminti – bilietų kainos į pirmąjį LKL grandų susitikimą itin mažos: nuo 5 iki 40 litų. Visgi sirgaliai turėtų paskubėti, nes artimiausiu metu kainos gali augti. Kaip visada išskirtinių sąlygų sulaukia „Žalgirio“ klubo nariai – jiems suteikiama iki 50 proc. nuolaida.

Žalgiriečių gerbėjai, rugsėjo 5 d. atvykę į „Žalgirio“ areną, turės galimybę ne tik pirmą kartą pamatyti atsinaujinusią komandą, bet ir išvysti iškilmingą ekipos pristatymą, kurį vainikuos dviejų stipriausių Lietuvos krepšinio komandų mūšis.

Prekyba į pirmąsias Supertaurės rungtynes vyksta visose bilietai.lt kasose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gruinius

gruinius portretas
ar tikrai Lietuvos rytas atvažiuos?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių