A.Trifunovičius: žiūrovai – stabiliausias mūsų žaidėjas

Po pralaimėjimo VTB Vieningosios lygos priešpaskutinėse reguliaraus sezono rungtynėse Kauno „Žalgirio“ komandos vyriausiasis treneris Aleksandras Trifunovičius neslėpė nusivylimo ir apgailestavo, kad vėl išlaikyti koncentracijos visas 40 minučių nepavyko.

„Įdėjom daug pastangų, tačiau vėl neišvengėme „bangavimo“. Pirmoji rungtynių pusė buvo nebloga, o antrojoje mūsų žaidimo ritmas išsiderino. Ketvirtą kėlinį pradėjome prastai gindamiesi ir "Unics“ atitrūko. Daryti tokių klaidų žaidžiant prieš tokio kalibro varžovą negalima. Tiesiog jie tuo pasinaudojo ir mus skaudžiai baudė. Dėkoju sirgaliams. Žiūrovai šį sezoną yra mūsų stabiliausias žaidėjas. Stengsimės kuo greičiau pamiršti šią dvikovą ir ruošimės sekmadienio lemiamam mačui su VEF“, - kalbėjo serbas.

Treneriui antrino ir gynėjas Marko Popovičius. „Visas rungtynes buvome labai arti pergalės, tačiau varžovai kibiai gynėsi ir tai mums kėlė papildomų rūpesčių bei neleido atitrūkti. Šiandien trūko Pauliaus Jankūno indėlio, kuriam buvo „juoda diena“. Mačo pabaigoje būdamas visiškai laisvas metimą prametė Sonny Weemsas. Jei jis būtų pataikęs, galėjo būti viskas kitaip“, - apgailestavo kroatas.


Šiame straipsnyje: ŽalgirisVTB

NAUJAUSI KOMENTARAI

DOMAS

DOMAS portretas
ZALGIRIO SILPNIAUSIA VIETA IR YRA TRENERIS

biški šen biški ten

biški šen biški ten portretas
triufeli, jau nusibodo tavo kalbos. Taip mes - stabiliausi, nes vis dar tikimės, kad tu pradėsi treniruoti, o tie tūkstančius gaunantys - žaisti krepšinį pradės. Bet kantrybės jau nedaug beliko, kai arena bus tuščia, tada suprasit ar jūs iš viso kam nors reikalingi, nes galima gi būti neblogai apmokamu klapčiuku, o galima ir popiežium.

as

as portretas
Na nera protingo trenerio,daug kas to nepripazista. Negali laimet rungtyniu su stipriu varzovu, kada treneris neturi supratimo ir nevaldo zaideju.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių