A.Trifunovičius: „Lokomotiv-Kuban“ laimėjo pelnytai

Po VTB Vieningosios lygos aštunfinalio antrųjų rungtynių prieš Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Aleksandras Trifunovičius neslėpė apmaudo, jog antrą kartą įveikti varžovų iš Rusijos taip ir nepavyko.

“Lokomotiv-Kuban” abejose rungtynėse buvo tiesiog stipresnė ekipa ir nusipelnė patekti į kitą etapą. Dvikovą Krasnodare stengėmės pamiršti ir žaisti kitaip. Tačiau tai nebuvo mūsų rungtynės. Atrodo, kad patys netikėjome savo jėgomis“, - apgailestavo serbas.

„Žaidėjai, kurie paprastai pataiko būdami laisvi, kaip Tomas Delninkaitis, Paulius Jankūnas ir Marko Popovičius, šiandien metė pro šalį. Tomis klaidomis tokia patyrusi komanda kaip „Lokomotiv-Kuban“ puikiai pasinaudojo“, - pripažino treneris.

Treneris pažymėjo, kad pataruoju metu komanda žymiai daugiau keliauja bei rungtyniauja nei treniruojasi. „Šiandien neblogai sužaidė Mindaugas Kuzminskas ir ateityje jis bus labai svarbus mūsų komandos žaidėjas. Tikėsimės jo tokio paties indėlio ir ateityje“, - vylėsi specialistas.

Krasnodaro komandai vadovaujantis A.Trifunovičiaus tautietis Božidaras Malkovičius prisiminė gerą savo bičiulį Arvydą Sabonį ir palinkėjo Lietuvos krepšinio legendai sėkmės.

„Buvo sunkios rungtynės, lietuviai puikiai supranta krepšinį ir žaisti prieš juos visada yra sunku. Tiek šį kartą, tiek pirmose rungtynėse gynėmės labai gerai ir tai lėmė pergalę. Kontroliavome įvykius aikštėje, nors ir kilo šiek tiek problemų kovojant dėl atšokusių kamuolių. Nors turėjome nemažą persvarą, mačo pabaigoje ji gerokai aptirpo“, - mačą analizavo strategas.

„Žinome, kad „Žalgiriui“ šioje serijoje teko verstis be Sonny Weemsao ir DeJuano Collinso. Šios netektys, aišku, atsiliepė kauniečių žaidimui. Krasnodaro ekipa yra dar labai jauna ir mums ši pergalė yra istorinė. Neturime laiko treniruotėms, nes Rusija didelė šalis ir tenka daug keliauti. Man patinka treniruotės. Norėčiau, kad kitą sezoną atskirų Eurolygos ir VTB Vieningosios lygos nebūtų. Galėtume paimti pavyzdį iš Adrijos lygos, kad išvengtume mačų prieš tas pačias ekipas skirtinguose turnyruose“, - kryptį bandė nurodyti B.Malkovičius.


Šiame straipsnyje: Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Laimis

Laimis portretas
Tai ne :D sita visi manau supranta

Tikejimas

Tikejimas portretas
Tikėsimės jo tokio paties indėlio ir ateityje“, - vylėsi specialistas. Nesupratau !!!! Trifunovicius savo ateiti ir toliau sieja su Zalgiriu !? Tada bek Kuzminskai, bek ir kuo toliau, du pries du tu zaisti moki, o daugiau cia niekas taves nieko ir neismokins.

Rimas

Rimas portretas
Trifunovicius- Malkoviciaus seselis! Su tokiu treneriu tik vietines reiksmes turnyruose galima dalyvauti!...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių