Atkakliame mūšyje N. Džokovičius nugalėjo J. M. Del Potro

Antroji pasaulio raketė Novakas Džokovičius pralaimėjo pirmąjį setą mače su argentiniečiu Juanu Martinu Del Potro, tačiau sugebėjo atsitiesti bei iškovoti kelialapį į „Abierto Mexicano Telcel“ ketvirtfinalį. Serbas po kiek daugiau nei dvi su puse trukusios kovos Argentinos tenisininką nugalėjo rezultatu 4:6, 6:4, 6:4.

N.Džokovičius Akapulke rungtyniauja pirmą kartą savo karjeroje, o šiemet tai devintoji jo pergalė per 10 susitikimų. Tuo tarpu J.M.Del Potro tai tik antrasis turnyras šiemet, o praėjusią savaitę „Delray Beach Open“ pirmenybėse jis nukeliavo iki pusfinalio.

Antroji pasaulio raketė šiemet iškovojo titulą Dohoje, vėliau patyrė sensacingą pralaimėjimą antrame „Australian Open“ etape bei padėjo savo šalies rinktinei Daviso taurėje.

Į „Abierto Mexicano Telcel“ ketvirtfinalį patekęs N.Džokovičius jau užsitikrino 90 ATP reitingo taškų bei 40 tūkst. JAV dolerių piniginę premiją.

Dėl kelialapio į pusfinalį jis susikaus su australu Nicku Kyrgiosu, kuris ketvirtadienį nesunkiai nugalėjo Donaldą Youngą 6:2, 6:4.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių