ASK likimas paaiškės po švenčių

Ramūno Butauto treniruojamos Rygos ASK komandos likimas turėtų paaiškėti po Kalėdų - antroje savaitės pusėje. Antradienį posėdžiavusi ASK klubo valdyba nusprendė nukelti komandos likimo klausimą vėlesniam laikui.

Kaip rašo BasketNews.lt, finansinių sunkumų kamuojamos komandos generalinis direktorius Visvaldis Klinstonas teigė, jog ASK klubo situacija yra itin sunki. Visgi V.Klinstonas atskleidė, kad Rygos klubas turi atsarginį planą, kaip išbristi iš finansinių sunkumų.

„Ieškome naujų rėmėjų. Be to, turime planą, ką daryti nenumatytu atveju. Finansinė klubo situacija yra sunki. Kita vertus, daugelis bendrovių šiemet susiduria su panašiais sunkumais", - kalbėjo ASK klubo atstovas.

„Pagrindiniai komandos rėmėjai ženkliai sumažino lėšų skyrimą sportui. „Parex" banko vadovams dabar yra iškilę tikrai svarbesnių klausimų negu sporto rėmimas. Tačiau mes tikimės, jog bankas ir toliau bus su mumis bei rems krepšinį", - kalbėjo V.Klinstonas.

Kaip skelbėme, Rygos klubas atsisakė dviejų amerikiečių paslaugų - Richardo Marsho ir Corey Brewerio. Negana to, ASK nepajėgė pasirašyti sutarties ir su Kasparu Kambala, kuris Latvijos vicečempionams padėjo tik Vieningosios lygos „Promo taurės" turnyre Maskvoje.


Šiame straipsnyje: ASK

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių