A.Macijauskas – „Lietuvos ryto“ ir „Dinamo“ akiratyje

Pasklidus kalboms, jog Pirėjo „Olympiacos" siekia nutraukti sutartį su lietuviu Arvydu Macijausku, prasidėjo spekuliacijos, kur snaiperis galėtų tęsti karjerą.

Neoficialiais duomenimis, lietuviu aktyviai domisi Vilniaus „Lietuvos rytas" bei Maskvos „Dinamo" ekipos. Tačiau „Lietuvos ryto" atstovai šią informaciją jau paneigė.
Pats krepšininkas šios informacijos nepaneigė, tačiau ir nepatvirtino.

„Konkrečių klubų, kurie manimi domisi, pavadinimų minėti nenoriu. Apie naujas sutartis negalvoju, kol neišsisprendė reikalai su „Olympiakos", - sakė A.Macijauskas.

Daug konkretesnis buvo „Lietuvos ryto" direktorius Martynas Purlys: „Tikrai norėtume turėti A.Macijauską savo komandoje, tačiau jis yra vienas brangiausių Europos žaidėjų. Mūsų komandoje tarp atakuojančių gynėjų yra labai didelė konkurencija, Arvydo atėjimas būtų per didelis šokas kitiems krepšininkams. Tvirtai galiu pasakyti, kad A.Macijausko šį sezoną mūsų komandoje nebus, gandai yra be pagrindo".

Praėjusį sezoną A.Macijauskas sužaidė tik 12 Eurolygos rungtynių ir vidutiniškai per 23 minutes pelnydavo 14,8 taško, atkovodavo 2 ir perimdavo 1,7 kamuolio bei atlikdavo 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

Skaičiuojant tik reguliaraus sezono rungtynes, A.Macijauskas sužaidė 9 mačus ir vidutiniškai per 28 minutes surinkdavo 19,3 taško, atkovodavo 2,3 ir perimdavo 2,2 kamuolio bei atlikdavo 2,1 rezultatyvaus perdavimo. Be to, jis išprovokuodavo 6 pražangas ir surinkdavo 23,8 naudingumo balo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių