50-ojoje „Kuršių marių regatoje“ apdovanoti nusipelnę buriuotojai

  • Teksto dydis:

Antradienį iškilmingos 50-osios „Kuršių marių regatos“ atidarymo ceremonijos Nidoje metu garbės ženklais buvo apdovanoti nusipelnę buriuotojai. Šiais metais tarp dešimties apdovanotųjų – ir estų buriuotojas Martas Tammas, šiuo metu dalyvaujantis „Kuršių marių regatoje“ su jachta „Katarina Jee“.

„Šiais apdovanojimais įvertiname tuos buriuotojus, kurie prisidėjo bei prisideda prie pagrindinių buriuotojiškų vertybių – tradicijų, garbės bei meistriškumo – puoselėjimo. Tai yra žmonės, kurie padeda buriavimui klestėti, o buriuomenei augti. Jie įkvepia ir skatina stengtis patiems“, - teigė Lietuvos buriuotojų sąjungos prezidentas Naglis Nasvytis.

Apdovanojimai įteikti:

1. Rolandui Ženteliui – už Lietuvos teisėjavimo sistemos plėtojimą ir tobulinimą bei asmeninį indėlį į Lietuvos buriavimo vystymą, buriuotojų tradicijų ir vertybių puoselėjimą, ilgametį pasišventimą Lietuvos buriavimui.

2. Vidai Vasiulytei – už atsakingą ir ilgametę veiklą teisėjavimo srityje ir pasišventimą Lietuvos buriavimui.

3. Sauliui Pajarskui – nacionalinės RS 280 jachtų klasės vystytojui, daugkartiniam KMR prizininkui ir nugalėtojui – už asmeninį indėlį į Lietuvos buriavimo plėtojimą, ilgametį pasišventimą Lietuvos buriavimui.

4. Simonui Steponavičiui – daugkartiniam KMR ir kitų tarptautinių varžybų dalyviui ir nugalėtojui – už Lietuvos buriavimo plėtojimą tarptautinėje arenoje, jaunimo įtraukimą, buriuotojų tradicijų ir vertybių puoselėjimą, ilgametį pasišventimą Lietuvos buriavimui.

5. Astai Margevičienei – už aktyvų dalyvavimą Kuršių marių regatos organizavime ir vystyme, buriuotojų vertybių populiarinimą „Ambersail“ klube ir tarp Lietuvos buriuotojų.

6. Šarūnui Sodeikai – daugkartiniam KMR ir kitų tarptautinių varžybų dalyviui ir nugalėtojui – už Lietuvos buriavimo plėtojimą tarptautinėje arenoje, jaunimo įtraukimą, buriuotojų tradicijų ir vertybių puoselėjimą, ilgametį pasišventimą Lietuvos buriavimui.

7. Algirdui Žižiui – daugkartiniam KMR prizininkui ir nugalėtojui – už ilgametį pasišventimą Lietuvos buriavimui.

8. Linui Baubliui – daugkartiniam KMR ir kitų varžybų nugalėtojui – už asmeninį indėlį į Lietuvos ir Vilniaus buriavimo vystymą, buriuotojų tradicijų ir vertybių puoselėjimą, ilgametį pasišventimą Lietuvos buriavimui.

9. Viktorui Golubovskiui – ilgamečiam KMR teisėjui – už aktyvų dalyvavimą buriavimo edukacinėje veikloje, buriuotojų tradicijų bei vertybių puoselėjimą, ilgametį pasišventimą Lietuvos buriavimui.

10. Mart Tamm (Estija) – daugkartiniam KMR regatos dalyviui ir nugalėtojui – už Lietuvos regatų populiarinimą Estijoje ir tarptautinėje arenoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių