„3atlonas Kitaip“ – nauja laisvalaikio forma

  • Teksto dydis:

„3atlonas Kitaip“ – tai linksma ir nuotaikinga sporto šventė visiems sporto entuziastams. Šiuo renginiu populiarinamas sveikas gyvenimo būdas, jauni žmonės kviečiami daugiau judėti, šeimos skatinamos daugiau laiko praleisti drauge, užsiimant fizine veikla. „3atlonas Kitaip“ – tai nėra įprastas triatlonas.

Nuo 2012 m. Europoje vykstančios „Now We Move“ kampanijos tikslas - 100 mln. daugiau sportuojančių europiečių iki 2020 m. „3atlonas Kitaip“ yra šios kampanijos organizuojamo Europos masto renginio „Judėjimo savaitė“ („Move week“) dalis.

Birželio 2 d. legendiniame S. Dariaus ir S. Girėno stadione Lietuvos sporto universiteto, Lietuvos studentų sporto asociacijos ir VšĮ „Nacionalinis ekstremalaus sporto klubas“ organizuojamas renginys suburs įvairaus amžiaus dalyvius, tarp jų ir šeimas su vaikais. „3atlono Kitaip“ dalyviai dalyvaus trijose rungtyse: važiuos paspirtuku, bėgs iki taikinio ir šaudys į taikinį iš dažasvydžio šautuvo, šokinės su maišu.

Visi dalyviai, gaus atminimo marškinėlius, o 7 laimingieji loterijoje laimės paspirtukus.

Individualaus 3atlono nugalėtojams bus įteikti Lietuvoje sukurti ir Šveicarijoje patobulinti Citybirds Pigeon paspirtukai.

Šeimų 3atloną remia – pagrindinis renginio rėmėjas, sporto ir laisvalaikio aprangos prekės ženklas “Hummel”.

Registruokitės jau dabar, nes vietų skaičius ribotas!

Registracijos mokesčiai: individualus 3atlonas 3 Eur, šeimos 3atlonas – 5 Eur.

Registracijos anketą ir nuostatus rasite čia: http://www.lsu.lt/sportas/laisvalaikis/3atlonas-kitaip/



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių