120 tenisininkų pradėjo kovą dėl „Kauno dienos“ taurės

Šeštadienį Kauno uždarame teniso aikštyne „ecoTENNIS“ prasidėjo kovos dėl Didžiosios dienraščio taurės. Finalai – sekmadienį.

Šeštadienį į Kauną suvažiavo tenisininkai ne tik iš visos Lietuvos, bet ir užsienio. Pavyzdžiui, progos sudalyvauti varžybose ir vėl nepraleido iš Italijos į mėgėjų turnyrus Lietuvoje atvykstantis Elvis Bernatavičius, kuris poroje žaidžia su buvusią šalies rakete Gvidu Sabeckiu.

„Vyksta tikrai aukšto lygio mačai, todėl nenusivylę nei dalyviai, nei gan gausiai susirinkę žiūrovai“, – pasakojo turnyro direktorė Daiva Bublienė.

Varžybos vyksta keturiose grupėse, aštuoniose „ecoTENNIS“ komplekso aikštėse. Turnyro intriga – dvejetų, kuriuos sudarys mėgėjai ir profesionalai, mačai.

Šeštadienį kovos tęsis iki 20-21 valandos, o sekmadienį mačai prasidės nuo 9 valandos. Finalai planuojami po pietų.

Pernai pirmą kartą surengtas „Kauno dienos“ turnyras sutraukė beveik 140 teniso mėgėjų.


Šiame straipsnyje: tenisasKauno dienos taurė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Setas

Setas portretas
Ecoteniso "aiktsynas" galetu susitvarkyti savo kortus,kad nebutu pasotoviai pilna siuksliu.Dar galetu susipilti normalias granules ir bent karta i menesi issisiurbti kilimus,nes dulkiu pilna kaip kokioje gamykloje -imkite pavyzdi is Zalgrio teniso aikstyno.Na,o apie ivaziavima i aikstyna tai isvis nekalbama prienu arimai lygesni.

o taip

o taip portretas
prienai raso- prienai zino :)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių