1000 metrų bėgo „ENEOS 1006 km lenktynių“ mechanikai

  • Teksto dydis:

Tradicinė, nemenko ne tik draugų, bet ir žiūrovų susidomėjimo susilaukianti Palangoje vykstančių „ENEOS 1006 km lenktynių“ atrakcija – mechanikų bėgimas.

Pasak pagrindinio lenktynių rengėjo, VšĮ „Promo Events“ vadovo Dariaus Jonušio, tai bene vienintelė galimybė labai atsakingą ir reikalingą darbą dirbančius ekipų mechanikus iš garažų „ištraukti į dienos šviesą“ ir padovanoti jiems galimybę pasivaržyti 1000 kartų trumpesnėje trasoje, nei privalo įveikti jų ekipų sportininkai.

Penktadienio popietę vykusį komandų mechanikų bėgimą laimėjo „Dynami:t Energy“ komandos mechanikas Rokas Sviderskis, kuris pranoko „Exit Palanga by Algirdai“ ekipos lenktynininką, o kartu ir mechaniką Igną Gelžinį.

Trečiąja prizine vieta šiemet turėjo džiaugtis pernykštis analogiško bėgimo nugalėtojas, „Skubos Racing Team“ mechanikas Justas Chadasevičius.

Nugalėtojus ir prizininkus pasveikinęs pagrindinis „ENEOS 1006 km lenktynių“ organizatorius Darius Jonušis apdovanojo juos „Prolong Super Lubricants“ įsteigtais prizais.

Su visa ekipiruote distanciją įveikę mechanikai ant pakylos itin vertino atšaldytą šių metų lenktynių pergalių simbolį su etikete „Rokiškio Naminis“ pienas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių