„Žalgirio“ futbolininkai LFF taurę įteikė Vilniaus miesto savivaldybei

Vilniaus futbolo klubo "Žalgiris" vadovai, treneriai bei žaidėjai ketvirtus metus iš eilės patikėjo praėjusią savaitę iškovotos LFF taurės saugojimą Vilniaus miesto savivaldybei.

Gegužės 23 dieną Šiaulių miesto stadione žalgiriečiai rezultatu 2:0 nugalėjo Klaipėdos "Atlantą" bei LFF taurę iškovojo rekordinį - ketvirtą - kartą iš eilės.

Gausiais aplodismentais Vilniaus miesto savivaldybėje sutikta žalgiriečių vadovė Vilma Venslovaitienė džiaugėsi šia pergale ir suteikta garbe atstovauti ne tik legendiniam "Žalgirio" klubui, bet ir Vilniaus miestui.

"Džiaugiamės, kad mūsų komanda paliko naują įrašą Lietuvos futbolo istorijoje. Nuo 2010 metų, kai Vilniaus miesto savivaldybė tapo mūsų klubo dalininke, iškovojome net keturis LFF taurės trofėjus. To nepavyko pasiekti nė vienam šalies klubui. Taip pat tai buvo devintas kartas, kai Vilniaus "Žalgiris" triumfavo taurės turnyre. Mes ir toliau stengsimės savo laimėjimais garsinti Vilniaus miestą ir Lietuvą tiek šalies čempionatuose, tiek UEFA Čempionų lygoje", - į savivaldybės narius kreipėsi "Žalgirio" komandos vadovė Vilma Venslovaitienė.

Istorinė Vilniaus "Žalgiriui" LFF taurė buvo įteikta Vilniaus miesto merui Remigiju Šimašiui, o sostinės savivaldybėje ji bus saugoma iki kito šio turnyro finalo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių