Z. Ibrahimovičius Paryžiaus klubo nepaliks ir žais kartu su E. Cavani

Paryžiaus „Saint-Germain“ komandą papildęs Edinsonas Cavani vieno ekipos lyderių Zlatano Ibrahimovičiaus neišgąsdino. Pastarojo teigimu, dėl to, kad PSG sustiprino urugvajietis, jis klubo palikti neketina.

Patyręs Švedijos rinktinės narys neslėpė, kad žaisti vienoje komandoje kartu su šiuo naujoku bus be galo įdomu, todėl futbolininkas su nekantrumu laukia naujojo sezono.

„Nėra priežasties, kodėl turėčiau palikti PSG. Žaidžiu už šią komandą ir apie išvykimą tikrai negalvoju. Taip, su klubu turiu suderinti kai kurias detales, bet tai nieko svarbaus. Tokie gandai sklinda kiekvieną vasarą. Žiniasklaida mane perkelia į kiekvieną stipriausią Europos klubą“, - kalbėjo švedas.

„Turiu kontraktą su PSG, bet iki šiol dar nebuvau sutikęs prezidento. Mano sutartis galioja dar du metus ir tol, kol esu profesionalas, aš noriu su juo pasikalbėti“.

„Anksčiau neteko žaisti kartu su E.Cavani. Nesvarbu, koks žaidėjas papildo tavo komandą, privalai prie to priprasti. Dabar jam bus svarbu pažinti komandą, jos narius, miestą. Manau, kad tai bus puikus pastiprinimas“, - neabejojo Z.Ibrahimovičius.

Kaip švedas ir minėjo, žiniasklaida trimituoja pranešimais, esą futbolininkas tikrai paliks PSG ekipą ir sustiprins kurią nors pajėgią Europos komandą. Nors puolėjas tai neigia, spauda lieka ties savo nuomone.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių