Z. Ibrahimovičius: galime laimėti Čempionų lygą

Paryžiaus „Saint-Germain“ komandos puolėjas Zlatanas Ibrahimovičius yra įsitikinęs, kad artėjantį sezoną jo ekipa yra pajėgi laimėti UEFA Čempionų lygos trofėjų, dėl kurio praėjusį sezoną prancūzų klubas kovėsi tarsi liūtas.

Švedas neslėpė, kad naujieji pirkiniai gerokai sustiprino „Saint-Germain“, todėl futbolo aistruoliai gali tikėtis sėkmingo šios komandos sezono net tik nacionalinėse pirmenybėse, bet ir Senajame žemyne.

„Komanda yra geresnė nei bet kada anksčiau. Praėjusį sezoną mums gerai sekėsi Čempionų lygoje. Jos nelaimėjome, bet žaidėme tikrai gerai. Dabar esame dar geresni“, - tikino vienas PSG komandos lyderių.

„Atvyko keletas naujų žaidėjų, kurie mums pridės dar daugiau jėgos. Laimėję Prancūzijos pirmenybes, dabar norime laimėti Čempionų lygą. Manau, kad tai visai įmanoma“, - sakė Z.Ibrahimovičius.

Praėjusį sezoną PSG nukeliavo iki pat Čempionų lygos ketvirtfinalio, kuriame privalėjo pripažinti Ispanijos „Barcelona“ komandos pranašumą.

Tuo tarpu šią vasarą Paryžiaus ekipą jau papildė Edinsonas Cavani, Marquinhosas ir Lucasas Digne. Manoma, kad pirkinių gali būti ir daugiau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių