„Vytis“ pamokė ir nykštukus iš San Marino

„Mačas nepavyko. Labai sunkiai pradėjome, įsivėlėme į varžovų žaidimą… bet svarbiausia – trys taškai mūsų“, - kalbėjo Jurijus Jeremejevas. Kauno „Vyčio“ ekipa salės futbolo Čempionų lygos atrankoje pratęsė pergalių seriją.

Trečiadienį antrajame ture kauniečių jėgą pajuto ir San Marino „Murata“ ekipa. Šeimininkai, rungtyniaujantys Jonavos arenoje, svečius nukovė 4:1. Tiesa, tikėtasi kur kas lengvesnio pasivaikščiojimo. Mat išvakarėse „Vytis“ net 12:0 sutriuškino Anglijos čempioną „Reading“ klubą, o San Marino komanda 2:12 neprilygo Olandijos „Hovocubo“ futbolininkams.

Kad ir kaip būtų pirmojo įvarčio šeimininkams teko ilgokai palaukti. Nors „Vytis“ turėjo ne vieną progą, svečiai atsimušinėjo ir sėkmingai primetinėjo sau palankų žaidimą. Vis dėlto ledus pralaužė Kauno ekipos legionierius iš Brazilijos Ericsonas. Jis 12-ąją mačo min. įsiveržė į baudos aikštelę ir nuginklavo vartininką. Vos po 3 min. tas pats žaidėjas pasižymėjo dar sykį, o netrukus kitas legionierius Rafa trečią kartą pasiuntė kamuolį į vartus. Po pertraukos „Vytis“ toliau laikė žaidimo vadžias ir netrukus Ericsonas užfiksavo hettriką.

Vis dėlto pabaigoje svečiai sugebėjo rezultatą sušvelninti. Pasižymėjo Danilo Busignanis. Kauniečiai įsirašė antrąjį laimėjimą, tačiau nuo savo pagrindinių konkurentų neatitrūko. Galutinę užduotį jiems teks spręsti penktadienį tarpusavio akistatoje su „Hovocubo“, mat olandai šiandien taip pat pasiekė antrąją pergalę 5:2 įveikę „Reading“ futbolininkus. Tiesa, dėl palankesnio bendro įvarčių santykio šeimininkus tenkins ir lygiosios, olandams reikės tik pergalės.

„Maloniau būti pirmoje vietoje, bet vis tiek reikės kautis penktadienį. Olandai sužaidė dvejas puikias grupės rungtynes, tad jie lieka grupės favoritais. Tačiau nemanau, kad mes prastesni“, - aiškino J.Jeremejevas.


Šiame straipsnyje: VytisSalės futbolas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių