„Vyčio“ varžovai finale – kovingi žemaičiai

Kauno „Vytis“ LFF salės futbolo taurės turnyro finale susikaus su gerai pažįstamais varžovais.

Kauniečiai į finalą žengė pusfinalyje pranokę Vilniaus „TurboTransfers“ ekipą. Nors Lietuvos čempionai įmušė net 6 įvarčius, pergalė anaiptol nebuvo lengva. Vos prasidėjus mačui pirmasis įvarčių sąskaitą atidarė brazilas Leandro. Tačiau vilniečiai nesutriko. Netrukus Tomas Sirevičius, ne vienerius metus profesionaliai rungtyniavęs Estijos didžiojo futbolo aikštėse, rezultatą išlygino. Legionierių Eduardo ir Cleitono įvarčiai šeimininkams sugrąžino pranašumą. Po ilgosios pertraukos Leandro persvarą padidino iki įtikinamos – 4:1. Carloso Batistos diriguojamas „Vytis“ kiek atsipalaidavo ir leido priešininkams sušvelninti rezultatą. Du įvarčius svečiams įmušė Mantas Makutunovičius, o sykį šeimininkai patys nukreipė kamuolį į savo vartus. Tiesa, „Vytis“ neliko skolingas: antrąjį savo įvartį įmušė Cleitonas, o kartą rezultatyviai sužaidė Lukas Sendžikas.

Finale kauniečiai susigrums su Gargždų „Pramogos-SC“ komanda. Ši itin aršiame pusfinalyje trečiadienį gargždiškiai namuose 7:5 palaužė Mažeikių VIP ekipą. Kovingai nusiteikę svečiai iš Mažeikių sėkmingai pradėjo Žemaitijos derbį ir po pirmojo kėlinio pirmavo 3:1. Vis dėlto buvusio Lietuvos rinktinės saugo Tomo Tamošausko vedami šeimininkai sugebėjo atsitiesti. Iš pradžių jie rezultatą išlygino 4:4, o vėliau ir palaužė svečius.

Įdomu, jog jau už kelių dienų įvyks taurės finalo repeticija. Gargždų komanda Lietuvos salės futbolo lygos pirmenybėse savo aikštėje priims Kauno „Vytį“. Pirmajame susidūrime kauniečiai žemaičius nušlavė net 7:2. Čempionate abi ekipos žengia koja kojon. „Vytis“ su 37 taškais po 14 mačų pirmauja rikiuotėje, o jų pagrindinis priešininkas su 30 taškų po 13 rungtynių – antras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių