Vartininkas G. Kvedaras: „Lietavai“ tai buvo geras sezonas

  • Teksto dydis:

Jonavos „Lietava“ debiutinio „SMScredit.lt A lygos“ sezono finišą namuose užtvirtino gražia pergale. XXXIII turo rungtynėse kapitono Tado Eliošiaus vedami jonaviškiai 3:2 (1:0) įveikė bronzos medalininkę Marijampolės „Sūduvą“.

Po pergalingų rungtynių ekipos vyr. treneris Robertas Poškus dėkojo už puikų sezoną savo žaidėjams, už palaikymą – gerbėjams.

„Puiki pergalė, mums jos po tiek pralaimėjimų labai reikėjo, norėjosi sezono pabaigoje savo gerbėjams padovanoti pergalę. Noriu padėkoti savo vaikinams, kad šiandien įvykdė visas užduotis, kad nepasidavė, kovojo už save ir visą komandą. „Sūduva“ irgi kovojo, išleido gana pajėgią sudėtį, tad vyko gana atkakli kova. Džiugu, kad ji baigėsi mūsų naudai, geras rungtynes sužaidė Tadas Eliošius, neveltui šiandien buvo kapitonas.

Apskritai dabar noriu išreikšti padėką savo komandai, už darbą visą sezono metu, padėkoti noriu mūsų gerbėjams, kurie ir šiandien susirinko tokiu oru. Dėkingas esu šeimai, draugams ir jų šeimoms – visi visą sezoną jautėme nuostabų palaikymą. Ačiū dar kartą visiems“, – po rungtynių kalbėjo R. Poškus.

Geras rungtynes sužaidė sirguliuojantis vartininkas Giedrius Kvedaras, kuris taip pat pažymėjo, kad pergalė namuose sezono gale itin pakėlė visos komandos nuotaiką.

„Būčiau be temperatūros, galbūt būčiau neištraukęs kelių (juokiasi). Varžybos nieko nebelėmė nei jiems, nei mums, matėsi, kad „Sūduvoje“ buvo keletą jaunų žaidėjų. O pas mus žaidė kas galėjo, nes turime daug sergančių. Manau, buvome verti pergalės, bet nebuvo taip, kad viskas vyko į vienus vartus. Turėjome ir mes, ir jie progų, tiesiog mums kartais galbūt daugiau ir sekėsi. Labai reikėjo šios mums pergalės. Penktame rate nieko nelaimėjome, tad norėjome sezoną prie savų žiūrovų baigti gražia nata. Tikrai pergalė pagerino nuotaiką. Puikiai sužaidė Tadas Eliošius. Jis apskritai visą sezoną buvo toks žaidėjas kokio mums reikėjo, aš jį asmeniškai rinkčiau sezono gerausiu futbolininku“, – komandos draugą gyrė G. Kvedaras.

Paklaustas apie visą sezoną, žaidėjas jį įvertino teigiamai.

„Komandai buvo geras sezonas, įvykdėme savo tikslus. Aišku gaila, kad tą penktą vietą išleidome sezono gale, bet pagrindį tikslą – išlikti lygoje – įgyvendinome. Dar ir su lyderiais gerai sužaidėme, tad sezoną vertinčiau aštuonetui ar devynetui“, – kalbėjo vartininkas.

„Lietava“ „SMScredit.lt A lygos“ sezoną baigė 6 lentelės vietoje. Iš 33 kovų lygos debiutantai laimėjo aštuonias, tiek pat kartų sužaidė lygiosiomis ir septyniolika kartų pripažino varžovų pranašumą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių