„Valencios“ futbolininkų nesėkmės Ispanijoje tęsiasi ir sulaukus Naujųjų

  • Teksto dydis:

Ispanijoje pirmadienį „Primeros“ autsaiderių dvikova užsibaigė 17-asis pirmenybių turas.

Trenerį Cesare Prandelli prieš pat 2016 metų pabaigą atleidęs „Valencia“ klubas nesugebėjo laimėti jau aštuntųjų iš eilės rungtynių Ispanijos pirmenybėse.

„Valencia“ išvykoje 3:3 (2:1) nesugebėjo palaužti šį sezoną kol kas tik kartą laimėjusios ir paskutinėje vietoje esančios Pamplonos „Osasuną“ ekipos.

„Osasuna“ žaidėjas Oriolis Riera rungtynėse pasižymėjo įvarčiais tiek į varžovų (7 min.), tiek į savo vartus (45 min.), antrą įvartį šeimininkams pelnė Roberto Torresas (62 min.), o jau per teisėjo pridėtą laiką tašką išplėšė Carlosas Clercas.

Be O.Riera įvarčio į savus vartus „Valencia“ gretose įvarčius įmušė Muniras El Haddadi (2 min.) ir Martinas Montoya (73 min.).

Dani Parejo 86-ąją minutę galėjo pelnyti ketvirtąjį „Valencia“ įvartį ir įtvirtinti pranašumą , tačiau nerealizavo 11 metrų baudinio.

Po šių rungtynių 15 taškų turinti „Valencia“ lieka 17-oje vietoje, vos tašku atitrūkusi nuo iškritimo zonos trimis nuo 16-oje vietoje esančios „Leganes“. Vos 8 taškus turinti „Osasuna“ yra paskutinė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių