V. Lemežis apie naująjį „Trakų“ trenerį: kandidatų yra, tačiau niekur neskubame

  • Teksto dydis:

Po to, kai „Trakų“ futbolo klubą paliko vyriausiasis treneris Kibu Vicuna, komandą lemiamoms kovoms ruošia buvę ispano asistentai Albertas Rybakas, Raimondas Vilėniškis ir Gintaras Rimkus.

Tiesa, kiekvieną dieną jie gali grįžti prie sau labiau įprasto vaidmens, kai į komandą bus pakviestas naujas vyriausiasis treneris.

„Kandidatų yra ir jų ne vienas, tačiau niekur neskubame. Reikia turėti omenyje, kad praėjusią savaitę net dešimt mūsų klubo žaidėjų buvo išvykę į nacionalinę vyrų ir jaunimo (iki 21 metų) rinktinę, be to nenorime apsirikti, o ir pačios derybos nėra toks dalykas, kuris sprendžiamas labai lengvai“, - apie naujo trenerio paieškas sakė klubo direktorius Virmantas Lemežis.

Iki sezono pabaigos „Trakams“ liko sužaisti šešerias rungtynes. Kol kas komanda yra ketvirtoje vietoje ir trečiosios atsilieka vienu tašku.

„Nėra abejonių, kad stengsimės „atlošti“ tą vieną tašką ir užsitikrinti bronzos medalius. Komanda užsivedusi, smagiai dirba treniruotėse, todėl nematau priežasčių, kodėl turėtumėm kelti kitus tikslus“, - sakė V. Lemežis.

„Trakai“ sekmadienį susitiks su Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkais, kuriuos paskutinėse rungtynėse prieš pusantros savaitės nugalėjo 1:0.

„Visada po rinktinių pertraukos kiek keičiasi vaizdas, bet iš esmės, nei mes „Žalgirio“, nei „Žalgiris“ mūsų nenustebins. Bet kokiu atveju, rungtynės labai svarbios abiem komandoms, todėl atsargumas vaidins ne paskutinį vaidmenį“, - kalbėjo V. Lemežis.

Po šių rungtynių galutinai paaiškės šešetukas, tęsiantis A lygos sezoną. Tuomet paaiškės ir paskutinių penkerių rungtynių tvarkaraštis. Trečioji vieta po ketvirtojo rato penktajame garantuotų trejas rungtynes namuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių