Uostamiesčio salės futbolo čempionate – pernykštis scenarijus

Dėl 2016 metų Klaipėdos salės futbolo pirmenybių aukso ir bronzos medalių susirems tos pačios ekipos, kaip ir prieš metus – „Klaipėdos universitetas“ kovos su „Gargždų pramogomis-Litimebra“ o „Irenita“ su „Nautica“.

2013 ir 2014 metais auksą laimėję studentai, o praėjusiais metais finale 2:3 apmaudžiai nusileidę gargždiškiams, kupini ryžto susigrąžinti čempionų karūną. Jiems situaciją palengvina ir tai, kad „Klaipėdos universitete“ rungtyniauja pernai Gargždų klubo lyderiu buvęs Tomas Tamošauskas.

Šįmet „Klaipėdos universitetas“ rungtyniavo itin galingai – tvirtai laimėjo reguliarųjį čempionatą. Iš karto patekę į pusfinalį, šiame etape nepaliko nė mažiausių vilčių „Nauticos“ penketukui – 6:1.

Pastarosios komandos mažajame finale laukia nelengva valanda. Komandoje dėl įvairių priežasčių nebėra trijų pagrindinių žaidėjų – Jurijaus Jeremejevo, Igorio Gulio ir Mariaus Papšio. Negana to, pusfinalyje prieš save raudonas korteles išvydo dar du finale negalėsiantys rungtyniauti futbolininkai – Edmundas Gaigalas ir vartininkas Edvinas Razutis.

2014–2015 metų Klaipėdos čempionate debiutavusi „Irenita“, pernai, varžybose dėl 3-iosios vietos 7:2 įveikusi „Nauticą“, džiaugėsi bronzos medaliais. Šįmet šios ekipos tikslai buvo aukštesni. „Irenita“, po reguliaraus čempionato užėmusi antrąją vietą, kaip ir studentai, iš karto pateko į pusfinalį. Tačiau šiame etape suklupo, 2:4 pralaimėjusi trečioje pozicijoje buvusiai „Gargždų pramogų-Litimberos“ komandai.

Finalas ir varžybos dėl 3-iosios vietos vyks vasario 16 d. Klaipėdos sporto arenoje (Taikos pr. 61A). Susitikimas dėl bronzos medalių tarp „Irenitos“ ir „Nauticos“ prasidės 14 val., finalas tarp „Klaipėdos universiteto“ ir „Gargždų pramogų-Litimberos“ – 15.30 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių