„Trakų“ apdovanojimai: išrinktas geriausias žaidėjas

  • Teksto dydis:

Po paskutiniųjų A lygos rungtynių su Vilniaus „Žalgiriu“, vicečempiono titulą iškovoję „Trakų“ futbolininkai rinkosi į sezono uždarymą poilsio ir pramogų komplekse „Margio krantas“, kuriame prisiminė prabėgusius metus bei pagerbė labiausiai to nusipelniusius.

„Prieš sezoną išsikėlėme tikslą – užimti ne žemesnę vietą nei pernai. Šį tikslą pasiekėme ir, atrodo, kad turėtumėm būti laimingi. Vis tik, noriu tikėti, kad jums visiems ta antra vieta yra ne pergalė, o iššūkis kitiems metams.

Labai nenoriu, kad šioje šventėje mano lūpomis kalbėtų negatyvas, nes pozityvo mes šį sezoną turėjome irgi nemažai. Aš vis dar manau, kad jei ne toks didelis traumų skaičius, mes šiandien galbūt švęstumėm ne antrąją, o pirmąją vietą“, – uždarymo šventėje kalbėjo klubo prezidentas Janas Nevoina, pridūręs, kad kitame sezone komanda taps dar stipresnė.

Po oficialiosios dalies, įvyko tradicinė apdovanojimų ceremonija, kurioje šįkart buvo įteikiamos Oscaro statulėlės.

„Kadangi šiemet mūsų komandoje debiutavo Oscaras, tai ta proga ir sugalvojome tokią pramogą. Be to, kad pats Oscaras buvo apdovanotas už labiausiai lauktą metų debiutą“, – pirmąją nominaciją pristatė sporto direktorius Virmantas Lemežis.

Kitos nominacijos:

METŲ ŠUOLIS – Modestas Vorobjovas – už puikų įsiliejimą į „Trakų“ gretas

METŲ AUKSINIS BATELIS – Nerijus Valskis – už daugiausiai įmuštų įvarčių „Trakų“ varžovams

METŲ SUGRĮŽIMAS – Lukas Kochanauskas – už įvartį ir rezultatyvų perdavimą pirmose oficialiose rungtynėse po 11 mėnesių pauzės

METŲ UNIVERSALAS – Aleksandras Byčenokas – už daugiausiai sužaistų pozicijų

METŲ NETIKĖTUMAS – Eugenas Zasavitči – už trejose rungtynėse iš eilės pelnytus įvarčius

METŲ RAMSTIS – Arūnas Klimavičius – už ramybę ginant savo ekipos tvirtovę

METŲ SKRYDIS – Davidas Aršakianas – už skrydį už Atlanto į kitą Galaktiką

Dar trijų nominacijų laureatus išrinko patys žaidėjai. Jie balsavo už metų žaidėją, komandos sielą ir gražiausią sezono įvartį.

Pastaroje nominacijoje triumfavo Artiomo Gurenkos įvartis į „Sūduvos“ vartus pirmojo rato rungtynėse. priminsime, kad tąsyk sužaidęs su Davidu Aršakianu sienele, A.Gurenka padarė maždaug 40 metrų reidą, apgavo du varžovų gynėjus bei galingu smūgiu į tolimąjį apatinį vartų kampą, marijampoliečiui vartininkui nepaliko jokių šansų. Antrąją vietą, beje, užėmė Deivido Česnauskio smūgis į tos pačios „Sūduvos“ vartus LFF taurės pirmose rungtynėse.

Geriausio metų žaidėjo titulas atiteko tik šiemet prie komandos prisijungusiam Arūnui Klimavičiui. Jis vieno balso persvara aplenkė Nerijų Valskį. Atsiimdamas apdovanojimą, A.Klimavičius palinkėjo N.Valskiui triumfuoti LFF rengiamuose geriausio futbolininko rinkimuose.

Metų siela pirmąkart išrinktas komandos kapitonas Deividas Česnauskis. Jis šioje nominacijoje aplenkė Aleksandrą Byčenoką ir Oscarą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių