„Sūduva“ svečiuose sutriuškino „Šiaulių“ futbolininkus

  • Teksto dydis:

“Šiaulių” futbolininkai patyrė dar vieną skaudų pralaimėjimą A lygos varžybose savo aikštėje. Trečiadienį vakare šiauliečiai namie 1:5 neatsilaikė prieš Marijampolės “Sūduvą”.

Lyg nujausdami prastą komandos žaidimą ir pabūgę lietaus, šiauliečiai labai negausiai susirinko į rungtynes – dvikovą stebėjo vos 200 žiūrovų.

Pirmasis kėlinys Šiaulių komandai nieko tragiško nežadėjo. Abi komandos apsikeitė keliais pavojingais smūgiais ir ilsėtis išėjo rezultatui esant 0:0. Visi įdomumai prasidėjo po pertraukos. Jau 47 min. po kampinio prie šeimininkų vartų kilus sumaiščiai, pasižymėjo Maximilliano Ugge. Po penkių minučių kontratakos metu Nerijus Valskis tiksliu smūgiu galva pelnė savo 20-ąjį įvartį čempionate.

Po keliolikos minučių atoslūgio, “Sūduva” įmušė trečiąjį įvartį – 68 min. gražiu smūgiu iš dešiniojo krašto pasižymėjo Karolis Chvedukas. 75 min. Petaras Basičius pademonstravo, kaip gerai moka atlikti baudos smūgius ir perkėlė kamuolį per gyvatvorę į vartus – 0:4. 86 min. “Šiauliams” garbės įvartį pelnė po keitimo aikštėje pasirodęs Dovydas Medžiaušis. Bet 89 min. apsnūdusius šiauliečių gynėjus nubaudė Mohamadas Kdouh – 1:5.

Tai nebe pirmas kartas šį sezoną kai “Šiauliai” namie patiria sutriuškinimą. Anksčiau šiauliečiai taip pat 1:5 buvo nusileidę Alytaus “Dainavai”, 1:4 pralaimėję Panevėžio “Ekranui” ir Gargždų “Bangai”. 4 įvarčius Šiauliuose taip pat mušė Vilniaus “Žalgiris” (4:2) ir Pakruojo “Kruoja” (4:3).


Šiame straipsnyje: A lygaŠiauliaiSūduva

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių