„Sūduvą“ į aukštumas atvedęs kapitonas lieka Marijampolėje

  • Teksto dydis:

Marijampolės „Sūduvos“ kapitonas Algis Jankauskas ir kitą sezoną vilkės „Sūduvos“ marškinėlius. 35 metų patyręs gynėjas pratęsė kontraktą su naujaisiais Lietuvos čempionais dar vienam sezonui, skelbia oficiali klubo svetainė.

„Ženklų dar negavau, kad turiu baigti karjerą (nusispjauna per petį). Šis sezonas praėjo be traumų, jėgų turiu. Dar norėčiau pažaisti bent metus“, – iškart po triumfo A lygoje 15min sakė marijampoliečių kapitonas.

Taip pat futbolininkas pasakojo, kad jau praėjęs sezonas – vienas iš geriausių karjeroje: „Visose rungtynėse žaidžiau, Europos lygoje daug nuėjome, tapome Lietuvos čempionais, perrašėm šalies futbolo istoriją.“

Primename, kad jau pirmadienį buvo pranešta, jog prie komandos vairo lieka vyriausiasis treneris Vladimiras Čeburinas.

A.Jankauskas šį sezoną A lygoje sužaidė 27 rungtynes, per kurias pelnė 1 įvartį ir 6 kartus buvo nubaustas geltonosiomis kortelėmis. Tačiau „Sūduvos“ aistruoliams labiausiai įsiminė du taiklūs gynėjo smūgiai kituose turnyruose.

Būtent A.Jankausko įvartis Europos lygos atrankos pirmajame etape leido „Sūduvai“ įveikti Soligorsko „Šachtior“, o per LFF taurės turnyro pusfinalio rungtynes kapitonas pasiuntė kamuolį į Vilniaus „Žalgirio“ vartus ir perkėlė nugalėtojo klausimo sprendimą į baudinių seriją. Abu šiuos įvarčius A. Jankauskas pelnė jau per teisėjo pridėtą laiką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių