„Stumbro“ žaidėjas A. Ciofu: laukiu įdomių ir mums sėkmingų rungtynių

Kauno „Stumbro“ futbolininkai prieš A lygos trečiojo turo rungtynes išlieka vienintelė komanda lygoje nepraleidusi įvarčio. Joao Martinso auklėtiniai šeštadienį antrą kartą šiame sezone stos ginti savo namų tvirtovės.

Prieš šią intriguojančią dvikovą savo mintimis pasidalino šio sezono „Stumbro“ naujokas moldavas Andrejus Ciofu, kuris 2017 metais atstovavo Klaipėdos „Atlanto“ klubui.

– Kaip jautiesi prieš rungtynes su „Atlantu“? – fcstumbras.lt pasiteiravo Andrejaus Ciofu.

– Jaučiuosi gerai, labai laukiu rungtynių. Turėtų būti įdomus susitikimas ir, aišku tikiuosi, kad mes pasieksime teigiamą rezultatą.

– Mes sezoną pradėjome pergale, vėliau sekė lygiosios išvykoje. Kaip manai, kaip yra svarbu išlaikyti tokia formą?

– Vienas rungtynes laimėjome, kitas sužaidėme lygiosiomis. Šįkart vėl žaisime namuose ir sieksime pergalės, tikiuosi iškovosime tris taškus.

– O kaip šią savaitę sekėsi treniruotėse? Ką akcentavote?

– Šią savaitę gerai padirbėjome, analizavome savo gerus ir taisytinus momentus. Tikiuosi rungtynėse su „Atlantu“ parodysime visas savo galimybes.

– Ko galime tikėtis iš Klaipėdos „Atlanto“?

– Iš „Atlanto“ tikimės stipraus žaidimo. Komandoje daug patyrusių žaidėjų, kai kurie iš jų yra žaidę ir nacionalinėje rinktinėje. Bus rimta kova, bet mes norėsime ir stengsimės nugalėti.

– Ar vis dar palaikai ryšius su buvusiais komandos draugais „Atlante“. Ką tau asmeniškai reiškia šios rungtynės?

– Palaikau ryšį su buvusiais komandos draugais, buvo problemų, bet dabar, atrodo, viskas tvarkosi. Laukiu įdomių ir sėkmingų mums rungtynių.

– Ačiū ir sėkmės! 


Šiame straipsnyje: Andrejus CiofuStumbrasfutbolas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių