„Stumbro“ treniruotėje dalyvavę vaikų globos namų auklėtiniai liko sužavėti

  • Teksto dydis:

„SMScredit.lt A lygoje“ rungtyniaujančio Kauno „Stumbro“ futbolo klubo kvietimu komandos treniruotėje apsilankė būrys vaikų globos namų „Atžalynas“ auklėtinių, kuriems vizitas paliko neišdildomų įspūdžių.

Beveik dvidešimties vaikų grupė savo vizitą Kauno Nacionalinės futbolo akademijos stadione pradėjo apšilimu, kurį vedė „Stumbro“ ekipos futbolininkai ir treneris Luis Rodrigues. Vėliau vaikai buvo suskirstyti į keturias komandas, kur prie jų prisijungė kauniečių klubo žaidėjai, ir atliko pačius įvairiausius futbolo pratimus.

Treniruotės pabaigoje vaikų globos namų „Atžalynas“ auklėtinių laukė rimtas iššūkis – įveikti kauniečių komandos vartininkus Rafaeli Broetto, Matą Daškų ir Igną Driomovą. Smūgiai į profesionalų ginamus vartus treniruotės svečiams patiko bene labiausiai.

Vaikai taip pat dalyvavo komandai įprastame aptarime prieš rungtynes, susipažino su visais ekipos žaidėjais ir trenerių štabo nariais, įsiamžino bendrose nuotraukose, o vėliau „Stumbro“ treniruotę stebėjo iš šalies, kur skanavo vaisius tam, kad atgautų jėgas, ir išklausė komandos atstovo pasakojimo apie ekipos gyvenimą bei sulaukė atsakymų į visus klausimus.

„Neabejoju, jog teigiamos energijos pasikrovėme tiek mes, tiek ir vaikai. Tikrai labai nuotaikinga treniruotė. Visada malonu matyti vaikų šypsenas ir didelį susidomėjimą. Su dideliu malonumu dalyvauju visose socialinėse akcijose ir palaikau tokias iniciatyvas“, – kalbėjo kauniečių ekipos saugas, pastaruoju metu itin rezultatyviai rungtyniaujantis Robertas Vėževičius.

Atsisveikinant vaikai žaidėjams palinkėjo sėkmės, o „Stumbro“ futbolo klubas vaikams padovanojo ne tik futbolo kamuolių, bet ir bilietų į artimiausias komandos namų rungtynes „SMScredit.lt A lygoje“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių