„Stumbro“ Trakų riteriai negąsdina

  • Teksto dydis:

Kauno „Stumbro“ futbolininkų jau šiandien 15 val. Kauno Nacionalinės futbolo akademijos stadione laukia svarbios A lygos 9-ojo turo rungtynės su šalies vicečempionais „Trakais“.

Kol kas nei „Stumbrui“, nei „Trakams“ šiame sezone nepavyksta demonstruoti nei norimo žaidimo, nei rezultatų. Per pirmąjį A lygos ratą „Trakai“ iškovojo dešimt taškų, kai tuo tarpu „Stumbras“ – penkis. Šie skaičiai netenkina nei Olego Vasilenkos, nei Mariano Barreto.

Tačiau jei riteriai iš Trakų pirmąjį žingsnį į priekį jau žengė ir antrąjį A lygos ratą pradėjo minimalia pergale 1:0 prieš „Jonavą“, tai kauniečiams praėjusiame ture taškų iškovoti nepavyko. Labai prasta rungtynių pradžia lėmė „Stumbro“ pralaimėjimą Marijampolėje vietos „Sūduvai“ rezultatu 0:2.

„Laukia labai įdomios rungtynės, kuriose bus daug kovos. Aš tikiuosi ir laukiu pergalės. „Trakai“ labai gera komanda, bet manau, kad galime laimėti. Turime gerą kolektyvą, pajėgius žaidėjus ir tobulėjame su kiekvienu maču. Mūsų rezultatai bus vis geresni. Tikiu kiekvienu „Stumbro“ žaidėju, tikiu savimi ir manau, viskas bus gerai“, – puikiai nusiteikęs rungtynių išvakarėse buvo gynėjas Jardelis Nazare.

„Tai svarbios rungtynės, nes norime parodyti, jog tai, kas įvyko Marijampolėje, tebuvo nelaimingas atsitikimas ir neatspindi mūsų pajėgumo. Žaidėjai žino savo klaidas, žino, ką reikia pakeisti tad manau, jog atliksime savo darbą“, – jam pritarė ir vyriausiasis treneris Mariano Barreto.

„Pirmose rungtynėse Vilniuje „Trakams“ pralaimėjome po itin nesėkmingo įvarčio, kai jų žaidėjas tiesiog darė perdavimą ir kamuolys atsidūrė vartuose. Tačiau tada žaidėme gerai ir niekuo nenusileidome. Esame pasirengę įrodyti savo pajėgumą. Žinome, jog rezultatai kol kas yra ne tokie, kokių norime, tačiau šios rungtynės turi tapti žingsniu į priekį“, – užbaigė jis.

Rungtynės tarp Kauno „Stumbro“ ir „Trakų“ jau šiandien Kauno Nacionalinės futbolo akademijos stadione prasidės 15 val. Įėjimas nemokamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių