Simbolinėje A lygos rinktinėje – pagarba lenkui ir brazilui

  • Teksto dydis:

Į pirmojo “SMScredit.lt A lygos” rato simbolinę rinktinę visi apklausos dalyviai vieningai įtraukė tik du žaidėjus – Jakubą Wilką ir Elivelto.

Vilniaus “Žalgirio” lenką ir Panevėžio “Ekrano” brazilą savo sąrašuose paminėjo visi pebiscito, kurį rengė alyga.smscredit.lt interneto svetainė ir kuriame dalyvavo futbolo komentatoriai Nerijus Kesminas, Paulius Jakelis ir Giedrius Vaitkevičius bei sporto žurnalistai Evaldas Gelumbauskas, Vilmantas Remeika ir Martynas Pocius, nariai.

Po penkis balsus surinko Ramūnas Radavičius iš “Žalgirio”, Artiomas Stiožka iš Gargždų “Bangos” ir Vytautas Lukša iš “Trakų”.

Kaip ir derėjo tikėtis, daugiausia savo atstovų simbolinėje komandoje turi trys pirmaujančios komandos. Lyderis “Žalgiris”, be J.Wilko ir R.Radavičiaus, į vienuoliktuką pasiuntė Georgą Freidgeimą bei Liną Pilibaitį, antroje pozicijoje esanti “Banga”, neskaitant A.Stiožkos – Šarūną Jurevičių ir Aleksejų Jepifanovą, vietą pirmajame trejete išsikovoję “Trakai” – ne tik V.Lukšą, bet ir Jurijų Kendyšą. Į simbolinę rinktinę taip pat pateko Pakruojo “Kruojos” puolėjas Ričardas Beniušis.

Iš viso respondentai paminėjo net 29 žaidėjų pavardes. Daugiausia šių futbolininkų – aštuoni – žaidžia “Žalgiryje”. Septyni – “Bangoje”. Nė vieno balso negavo tik Marijampolės “Sūduvos” ir Alytaus “Dainavos” atstovai.

Į simbolinę komandą nepateko, bet balsų surinko Armantas Vitkauskas, Deividas Šemberas, Andro Švrljuga, Serge’as Nyuadzi iš “Žalgirio”, Maksimas Chablovas, Aleksandras Ruskichas, Sergejus Ševčukas ir Aurelijus Staponka iš “Bangos”, Justinas Januševskis iš “Trakų”, Kazimieras Gnedojus, Edgaras Žarskis ir Donatas Kazlauskas iš Klaipėdos “Atlanto”, Samu Nieminenas iš “Kruojos”, Lukas Kochanauskas iš “Ekrano”, Tomas Tamošauskas , Ernestas Veliulis ir Georgijus Alaverdašvili iš “Klaipėdos granito” bei Stjepanas Babičius iš “Šiaulių”.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių