Šeštajame „Futsal A lyga“ ture ekipos mėgins metus pabaigti pergalingai

  • Teksto dydis:

„Futsal A lyga“ šeštojo turo mačai savaitgalį vyks Prienuose, Alytuje, Radviliškyje ir Kaune. Aikščių šeimininkai namuose priims „Vyčio-LG“, „Inkaro“, „Bekento“ ir „Baltijos“ ekipas. Tai paskutinis 2014 metų turas. Po pertraukos komandos septintąjį turą pradės jau kitų metų sausio 3 dieną.

Gruodžio 20 dieną, šeštadienį, Prienų „STIHL“ namuose priims Kauno „Vytį-LG“. Abi ekipos bandys pratęsti pergalių seriją, nes penktajame ture abi komandos šventė pergales. „STIHL“ išvykoje 3:1 įveikė Vilniaus „Bekentą“, o „Vytis-LG“ savų žiūrovų akivaizdoje rezultatu 6:5 įveikė Kauno LSU „Atletą“. Kol kas „Vytis-LG“ nuo savo varžovų atsilieka viena pergale, todėl nekyla abejonių, kad dėl pergalės jie kovos iš visų jėgų.

Dvikova tarp „STIHL“ ir „Vytis-LG“ vyks Prienų arenoje, šeštadienį, 15 val. Šį susitikimą taip pat tiesiogiai bus galima stebėti www.futbolo.tv

Šeštadienį, gruodžio 20 dieną, į kovą stos ir Alytaus „Auska“ bei Kauno „Inkaras“. Praėjusiame ture alytiškiai turėjo galimybę pailsėti, o tuo tarpu „Inkaras“ minimaliu rezultatu 4:5 turėjo pripažinti „Celsio“ pranašumą. Šiuo metu „Auska“ yra įsitvirtinusi trečioje vietoje, o „Inkaras“, su dviem pergalėmis savo sąskaitoje, žengia šeštas.

„Auskos“ ir „Inkaro“ mačas vyks šeštadienį, 16 valandą, Alytaus arenoje.

Sekmadienį ginklus surems ir Radviliškio „Lokomotyvas“ bei Vilniaus „Bekentas“. Penktajame ture abejoms ekipoms nepavyko iškovoti pergalių, todėl dabar kiekviena iš jų sieks šventes sutikti geresnės nuotaikos. Praėjusiame ture „Lokomotyvas“ svečiuose 1:4 neatsilaikė prieš „Baltiją“, o „Bekentas“ savo aikštelėje 1:3 nusileido „STIHL“. Abi ekipos šiame sezone yra iškovojusios po vieną pergalę ir turnyrinėje lentelėje užima aštuntą ir devintą vietas.

„Lokomotyvo“ ir „Bekento“ dvikova vyks sekmadienį, gruodžio 21 dieną, 13 valandą, Radviliškio sporto centre. Mačą taip pat tiesiogiai transliuos www.futbolo.tv.

Sekmadienį vyks taip pat ir „Celsio“ bei „Baltijos“ susitikimas. Lygos lyderė „Baltija“ šiame sezone dar nėra patyrusi pralaimėjimo kartėlio ir yra įsitvirtinusi pirmoje pozicijoje. Vieną pralaimėjimą patyręs „Celsis“ – laipteliu žemiau. Praėjusiame ture abi ekipos šventė pergales – „Baltija“ įveikė „Lokomotyvą“, o „Celsis“ – „Inkarą“.

Primename, kad šį kartą keičiasi Kaune vyksiančio mačo vieta. „Celsio“ ir „Baltijos“ dvikova vyks VDU sporto centro salėje (Draugystės g. 19). Rungtynių pradžia – 14 valandą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių