Seimo nariai įsisuko į pasaulio futbolo čempionato karštinę

  • Teksto dydis:

Pasaulio futbolo čempionatas – aktuali tema ir Seimo koridoriuose. Nors nemažai rungtynių vyksta per plenarinius posėdžius, visgi, kai kurie futbolo mėgėjai parlamentarai randa būdų, kaip stebėti rezultatus.

Parlamento koridoriuose verda ne tik diskusijos apie įstatymų pataisas, bet ir apie futbolą.

„Kartais atsidarome mūsų nedidelius kompiuterius ir ten pasižiūrime, kokia situacija, kartais ir transliacijas pasižiūrim, suteikta LRT galimybę visai gerai ir operatyviai viską matyti. Be abejo, skaitom ir apie futbolininkus visus dalykus“, – sako Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos narys Laurynas Kasčiūnas.

Seimo narių favoritai – skirtingi. Konservatorius L. Kasčiūnas Seime net inicijavo totalizatorių. Tiesa, dalyvauja ne visi. Ramūnas Karbauskis juokauja palaikantis autsaiderius.

„Visų pirma labai įdomios rinktinės, skirtingos, bet iš tikro aš už autsaiderius dažniau sergu, ne už favoritus. Meksika visai gerai atrodo, Senegalas tikrai įdomiai irgi žaidžia“, – teigia Seimo Valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos seniūnas Ramūnas Karbauskis.

Ūkio ministras sako laukiantis Pasaulio futbolo čempionato finalo, nes paprastai jis vyksta savaitgaliais, tad gali žiūrėti su draugais. O štai belgus, prancūzus ir kroatus palaikantis Seimo narys Remigijus Žemaitaitis juokauja, kad rungtynių stebėjimui reiktų laisvadienių.

Plačiau apie tai – Gabrielės Kloniūnaitės reportaže.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių