Savo įvartį įvertinęs R. Baravykas: varžovai buvo greitesni

  • Teksto dydis:

Lietuvos rinktinės futbolininkai po UEFA Tautų lygos rungtynių su Juodkalnija, kurias mūsiškiai pralaimėjo 1:4, sunkiai rinko žodžius. Nacionalinės komandos žaidėjai sakė, kad neįvykdė trenerio reikalavimų ir itin grubiai klydo gynyboje.

„Sunku ką ir pasakyti, pralaimėjome 1:4, blogos rungtynės. Varžovai buvo greitesni, staigiai bėgdavo į kontratakas, nespėdavome grįžti į gynybą su savo žmonėmis“, – sakė Lietuvos rinktinės žaidėjas Rolandas Baravykas.

Pats gynėjas ir pelnė vienintelį Lietuvos rinktinės įvartį, kai rezultatyvų perdavimą atliko Arvydas Novikovas. Tai buvo pirmasis R.Baravyko įvartis Lietuvos rinktinėje.

„Bėgau ir norėjau padėti komandai sušvelninti rezultatą. Lindau į baudos aikštelę prieš žaidėją ir nesitaikęs mušiau į kamuolį, – teigė R.Baravykas. – Oficialiose rungtynėse esu įmušęs 2 įvarčius, pirmasis irgi neblogas, tačiau šitas geresnis. Galima sakyti, kad gražiausias mano karjeros įvartis.“

„Aš esu gynėjas, o mes praleidome net 4 įvarčius, tai galima sakyti, kad mano debiutas oficialiose rungtynėse prisvilo, – kalbėjo Justinas Januševskis. – Padarėme labai daug klaidų gynyboje, neįvykdėme trenerio užduočių.“

UEFA Tautų lygos C diviziono kovas lietuviai užbaigs lapkričio mėnesį, kai išvykoje žais su serbais ir rumunais.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių