R.Poškus iš Izraelio pasuko į Austriją

Lietuvos rinktinės puolėjas Robertas Poškus vėl kelia sparnus. Kelis mėnesius pažaidęs Izraelio pirmenybėse "Bnei Sakhnin" klube, 29 metų futbolininkas žada išvykti į Austriją, praneša Futbolas.lt.

Atvykęs į "Bnei Sakhnin" R.Poškus neslėpė, kad jis Izraelyje nežada pasilikti ilgam - lietuvio sutartis turėjo baigtis kitų metų vasarą po šalies pirmenybių finišo. Tačiau aštuonerių mėnesių kontraktas su klubu greičiausiai bus nutrauktas anksčiau laiko.

Dar lapkričio viduryje futbolininkas grįžo į Lietuvą, nes patyrė traumą, taip pat buvo nepatenkintas, jog klubas nevykdo kontrakto sąlygų.

"Noriu nutraukti sutartį. Ji galioja iki gegužės, bet pasilikti Izraelyje iki tol nesiruošiu. Sezonas ten šiuo metu vyksta, jis tęsias visą žiemą. Bet jau esu ne Izraelyje. Su "Bnei Sakhnin" žodžiu sutariau, kad išsiskiriame. Klubas lyg ir sutiko. Dabar laukiu, kol jie padės parašus", - tinklapiui Futbolas.lt aiškino žaidėjas.

Šiemet po atsisveikinimo su Sankt Peterburgo "Zenit" ilgai ieškojęs klubo puolėjas teigia, kad rungtyniauti Izraelyje nebuvo blogai. Tačiau Izraelio arabų bendruomenės komandoje lietuviui nepavyko rasti bendros kalbos.

"Izraelyje sekėsi neblogai, žaidžiau visas rungtynes. Bet Izraelio pirmenybių lygis yra per žemas. Norėčiau žaisti aukštesniame lygyje. Be to, sunkoka susikalbėti su žydais ir arabais. Jie tau gali ką nors pažadėti, bet nė piršto nepajudinti, kad tai įgyvendintų.

Žodžiu buvo visiškai kitaip, nei tose šalyse, kuriose esu žaidęs", - pasakojo per savo karjerą Vokietijoje, Lenkijoje ir Rusijoje parungtyniavęs R.Poškus.

Patyręs žaidėjas Futbolas.lt atskleidė, kad savo ateitį sieja su vienu Austrijos klubų: "Su naujuoju klubu jau viskas sutarta. Bet su juo pasirašyti sutarties negaliu, kol oficialiai nenutraukiau kontrakto su "Bnei Sakhnin". Tikiuosi, jog kitą savaitę jau viską žinosiu".


Šiame straipsnyje: futbolasrobertas poškus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių