„Rodiklis“ rungtyniaus tik Lietuvos salės futbolo čempionate

Pirmadienį Kauno futbolo klubo „Rodiklis" valdybos narių susirinkime buvo sprendžiami klubo ateities klausimai bei svarstoma, kuriam čempionatui - LFF pirmos lygos ar salės futbolo - sutelkti visas jėgas ir kovoti tik dėl aukščiausių pozicijų.

Komandos rezultatai LFF pirmos lygos šių metų sezone, kuriems įtakos turėjo ir prasidėjusios sportinės kovos Lietuvos salės futbolo aukščiausioje lygoje, nepateisino valdybos ir sirgalių lūkesčių. Apsvarstę visus „už" ir „prieš", klubo valdybos nariai beveik vieningai nutarė, jog ateinančiais metais „Rodiklio" komanda rungtyniaus tik Lietuvos salės futbolo aukščiausioje lygoje. Susirinkimo metu taip pat patvirtinti ateinančių metų tikslai. Jau 2009-10 metų sezone komandos užduotis - Lietuvos salės futbolo aukščiausioje lygoje kovoti tik dėl pirmosios vietos.

„Valdybos pasirinkimas pagrįstas ir suprantamas, nors kaip klubo vadovas norėčiau, kad ir toliau būtų rungtyniaujama abiejose lygose. Tačiau klubo valdybos sprendimu šiandien pateiksime Lietuvos futbolo federacijos licencijų komisijai futbolo klubo „Rodiklis" atsisakymą dalyvauti 2009 metų licencijavimo procese", - sako klubo direktorius Algirdas Vaitkevičius.

Pasak A.Vaitkevičiaus, valdybos susirinkime nuspręsta ateinantį sezoną sustiprinti „Rodiklio" salės futbolo ekipos gretas naujais pajėgiais žaidėjais, o komandai kelti tikslą kovoti dėl čempionų titulo. Iki sausio mėnesio pradžios bus parengtas komandos pasiruošimo ateinančiam sezonui planas, kurį turės patvirtinti valdybos nariai.

Vieninga valdybos nuomone, klubas nepaliks likimo valioje ir vaikų grupių. Jos bus remiamos kaip ir anksčiau, tačiau galbūt ateityje bus perkvalifikuotos į salės futbolo vaikų grupes.

Šiuo metu vykstančiame Lietuvos salės futbolo aukščiausios lygos čempionate „Rodiklio" ekipa žengia penktoje turnyrinės lentelės vietoje.


Šiame straipsnyje: futbolasrodiklis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių