R.Lewandowskis susitaikė, kad dar vieną sezoną žais „Borussia“ klube

  • Teksto dydis:

Dortmundo „Borussia“ klubo puolėjas Robertas Lewandowskis susitaikė su tuo, kad jam ateinantį sezoną vis dar reikės žaisti Dortmundo miesto klube, kadangi šią vasarą klubas jam neleido persikelti į Miuncheno „Bayern“ ekipą.

Lenkijos rinktinės puolėjas turi dar metus galiojantį kontraktą su „Borussia“. R.Lewandowskis nenori jo pratęsti, todėl futbolininkas šią vasarą buvo siejamas su išvykimu į „Bayern“. Tačiau „Borussia“ visgi nusprendė jo neparduoti ir pasilikti puolėją iki ateinančio sezono pabaigos, o tada lenkas taps laisvuoju agentu.

„Turiu susitaikyti ir priimti šį klubo sprendimą. Turiu sutartį su „Borussia“, todėl aš esu šio klubo žaidėjas“, - trumpai kalbėjo R.Lewandowskis.

„Borussia“ generalinis direktorius Hansas-Joachimas Watzke buvo laimingas girdėdamas šiuos R.Lewandowskio žodžius: „Smagu tai girdėti. Mes niekada neabejojome Roberto profesionalumu ir geru charakteriu“.

Taigi R.Lewandowskis 2013/14 metų sezoną žais „Borussia“ komandoje, kurį šią vasarą jau sustiprino puolimą įsigydama Pierre-Emericką Aubameyangą. Visgi manoma, kad į „Bayern“ klubą R.Lewandowskis persikels kitą vasarą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių