Puolėjo A. Rimkevičiaus karjerą pristabdė trauma

  • Teksto dydis:

Vieno geriausių Lietuvos futbolo puolėjų Artūro Rimkevičiaus karjerą pristabdė trauma. Su jau kurį laiką Kauno „Stumbro“ klube nerungtyniaujančiu žaidėju sutartis nutraukta abipusiu susitarimu.

„Stumbro“ klubas nuoširdžiai dėkoja futbolininkui už atsidavimą, profesionalumą ir visą indėlį kuriant klubo istoriją.

2014 m. sezone, kai „Stumbras“ žaidė LFF Pirmoje lygoje, A. Rimkevičius tapo rezultatyviausiu lygos žaidėju su 26 įvarčiais. Savo puikų pasirodymą jis 2015 m. tęsė ir „SMScredit.lt A lygoje“ įmušdamas 20 įvarčių.

Šiemet A. Rimkevičius aikštėje pasirodė tris kartus ir įmušė vieną įvartį, kai išplėšė pergalę Kauno derbyje prieš „Kauno Žalgirį“, pasižymėdamas pačioje susitikimo pabaigoje.

„Labai gaila, kad karjerą pristabdė trauma, nes noro ir jėgų žaisti bei mušti įvarčius tikrai yra daug. Laukiu operacijos, o ar po jos pavyks grįžti į aikštę, parodys laikas. Komandos draugams ir vadovams sakau labai didelį ačiū už tikėjimą manimi, – klubo svetainei internete kalbėjo Lietuvos rekordininkas. – Kiek galėjau, tiek padėjau. Laikas „Stumbre“ buvo tikrai geras. Tai puikus kolektyvas, tapome tikrais draugais. Komandos draugams norėčiau palinkėti kantrybės, stiprybės ir daug sėkmės siekiant savo tikslų!“, – emocingai kalbėjo A. Rimkevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių