Panevėžyje bus surengtas UEFA salės futbolo taurės turnyras

  • Teksto dydis:

Lietuvos futbolo federacijos generalinis direktorius Nerijus Dunauskas su Panevėžio miesto meru Ryčiu Račkausku dalyvavo pasitarime UEFA salės futbolo (Futsal) turnyro, kuris įvyks rugpjūčio 17-20 dienomis Panevėžyje, „Cido" arenoje.

„Panevėžio miesto savivaldybė, Lietuvos Futbolo Federacija ir futbolo bendruomenė sujungė jėgas bendram tikslui, kad UEFA salės futbolo (Futsal) Čempionų taurės atrankos turnyras CIDO arenoje būtų ypatingas renginys tiek komandoms, tiek žiūrovams. Tikiuosi sulauksime daug žiūrovų, o sportininkams linkiu pergalių", - sakė miesto meras Rytis Račkauskas.

UEFA salės futbolo (Futsal) čempionų taurės atrankos turnyras Panevėžyje vyks rugpjūčio 16-21 dienomis „Cido" arenoje.

Panevėžiečių klubas „Baltija" pateko į D grupę. Čia jie žais su Sarajevo „Centar Sarajevo" (Bosnija ir Hercegovina), Stambulo „Istanbul Üniversity SK" (Turkija) ir FC „Lynx" (Gibraltaras) ekipomis.

Į pagrindinį turnyro etapą pateks tik grupės nugalėtojas. Pirmajame etape varžysis 48 komandos, kurios padalintos į 8 grupes.

Panevėžio „Baltija" balandžio mėnesį pirmą kartą tapo Lietuvos salės futbolo čempione ir iškovojo teisę dalyvauti UEFA Futsal taurės turnyre.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių