P. Jakelio patarimas Marokui, kaip pristabdyti Ronaldo

  • Teksto dydis:

Trečiadienį futbolo čempionato aikštelėje antrą kartą pasirodys daugelį nuvylusi Maroko komanda. Komikas, laidų vedėjas ir futbolo fanas Paulius Ambrazevičius ir futbolo komentatorius Paulius Jakelis sako, kad dabar Marokui laimėti prieš Portugaliją yra tas pats, kas nuversti Atlaso kalnus.

P. Jakelis įsitikinęs, kad Portugalijos lyderio Cristiano Ronaldo sustabdyti negali niekas, o tuo labiau į savo vartus įvartį įmušusi Maroko komanda.

„Jo sustabdyti neįmanoma, bet galima pristabdyti – išvesti iš kantrybės, mušti, tampyti, erzinti. Galbūt tada jis įmuš ne tris, o tik du įvarčius”, – pataria P. Jakelis.

Pasak P. Ambrazevičiaus, šiose varžybose bus žaidžiamas atviras futbolas, nes net ir lygiosios Marokui naudos neatneš, kadangi vėliau jie susitiks su ispanais. Portugalams irgi reikia pergalės, nes jie savo sąskaitoje kol kas turi tik lygiąsias.

„Marokas nesėdės gynyboje, o bandys žaisti taip, kaip su Iranu – eis į priekį ir tikėkimės, kad paskutinę žaidimo minutę Azizas Bouhaddouzas vėl neįmuš įvarčio į savo vartus. Nors kita vertus, tas įvartis buvo labai geras techniškai, tad klubai turėtų atkreipti dėmesį į šį žaidėją”, – juokauja P. Jakelis.

Urugvajus – Saudo Arabija

P. Ambrazevičius laukia Urugvajaus ir Saudo Arabijos žaidimo, nes šiame mače turėtų būti daug įvarčių: „Aš manau, kad didžiausios Urugvajaus futbolo žvaigždės – Edinsonas Cavanis ir Luisas Suarezas įmuš po 12 įvarčių.”

Saudo Arabijai sektųsi geriau, jeigu jei pasimokytų iš savo klaidų mače su Rusija. „Jeigu jie pradės gintis tai praleis ne 5, o bent 2 įvarčius. Didžiausias šios rinktinės trūkumas, tas, kad jie įpratę mušti įvarčius, bet nemoka gintis”, – pastebi P. Jakelis.

Jis prognozuoja Urugvajaus pergalę mažiausiai kelių taškų persvara.

Iranas – Ispanija

Futbolo fanai niekada nebūtų net pagalvoję, kad Iranas laimės prieš Maroką, bet Ispanijos pergalę, prieš šią komandą, jie užtikrina. Pasak P. Ambrazevičiaus, ispanai, skirtingai nei Marokas, stengsis kuo greičiau pelnyti įvarčių.

P. Jakelis intrigos šiose varžybose neįžvelgia: „Iranas užsidarys – pasistatys net ne autobusą, o visą troleibusą, o ispanai bandys jį pramušti.”

Pilną laidos įrašą „Ambrazevičius&Jakelis: fotelio ekspertų įžvalgos“ galite rasti čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių